DOLAR
32,3798
EURO
34,7506
ALTIN
2.409,50
BIST
10.077,87
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
16°C
Bursa
16°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
18°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
21°C
Cuma Az Bulutlu
16°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
16°C

Osmangazi’de Erkan Aydın dönemi

Yerel seçimlerde yüzde 46,36 oy oranıyla Osmangazi Belediye Başkanlığı’na seçilen Erkan Aydın mazbatasını aldı.

Osmangazi’de Erkan Aydın dönemi
A+
A-

SUDE FİLİZ / TAHA TÜTÜNCÜ

Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın’ın mazbata töreni BUSKİ’nin önünde gerçekleştirildi.

Gerçekleştirilen mazbata törenine CHP Osmangazi İlçe Başkanı Cengiz Çelikten, CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal, CHP Bursa Milletvekili Hasan Öztürk Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir ve çok sayıda Bursalı vatandaş katıldı.

Mazbata töreninde konuşan Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, “Zafer, benimdir diyenlerindir. Başarı ise başaracağım diye çıkıp sonunda başaranlarınındır. Osmangazi’nin kuruluşundan sonra ilk defa CHP başarı kazanmıştır. Bu bayrağı 31 Mart’ta hep birlikte diktik. Başka ilçe başkanımıza, örgütümüze, kadın kollarımıza, milletvekillerimize, belediye üyesi adaylarımıza, sandıklarımızı koruyan sandık görevlilerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.”dedi.

CHP’nin Sosyal Belelediyeciliğini Osmangazi’de Göstereceğiz

Başkan Aydın, “Osmangazi kazanılmaz diyenlere inat inandık ve inancımızın sonrasında başardık. Bundan sonrada daha çok çalışıp, daha az dinlenerekz yurttaşlarımızın sorunlarına kulak vererek Osmangazi’nin yüzünü gülümseteceğiz. Nilüfer’i rahatlatacağız. Şadi bakanım sahadayken beni arıyor diyor ki, burada senin hep seçmenin var gençler burada. Ben de ona broşürlerimi verdim dağıtması için. Bu görev bizim boynumuzun borcu. Birkte başardık bundan sonrada birlikte çalışıp birlikte sorunları çözeceğiz.” dedi.