BAREM’de gerçekleştirilen etkinlikte merkez üyeleri için çeşitli aktiviteler düzenlendi. Bursa’nın tarihi mekânları, kültürel değerleri ve kentin önemli isimlerinin yer aldığı içeriklerle hazırlanan etkinliklerde katılımcılar hem geçmişe dair hatıralarını tazeledi hem de eğlenceli vakit geçirdi. Programa Başkan Yardımcısı Mücahit Yıldızhan da katıldı.

Başkan Aydın yakından ilgilendi
Etkinlik boyunca BAREM üyeleriyle tek tek sohbet eden Başkan Erkan Aydın, katılımcıların hal ve hatırını sordu. Büyüklerin ellerini öpen Aydın, onlarla hatıra fotoğrafı çektirdi. Programın ardından merkezdeki diğer salonları da ziyaret eden Aydın, etkinliklere katılan üyelere çiçek vererek Yaşlılara Saygı Haftası’nı kutladı.

“Toplumun gelişmişliği büyüklere verilen değerle ölçülür”
Yaşlı bireylere saygının önemine dikkat çeken Başkan Aydın, büyüklerin toplumdaki yerinin çok kıymetli olduğunu söyledi. Aydın, “Büyüklerimizi ziyaret ettik, onlarla vakit geçirdik ve görüşlerini dinledik. Toplumun gelişmişliği büyüklere verilen değerle ölçülür. Biz de onların daha iyi şartlarda vakit geçirebilmesi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

BAREM üyeleri ise düzenlenen etkinlikten duydukları memnuniyeti dile getirerek, gerçekleştirilen aktiviteler sayesinde keyifli ve eğlenceli bir gün geçirdiklerini ifade etti.





Yorumlar