DOLAR 42,4433 EURO 49,3649 STERLİN 56,4180 GRAM ALTIN 5.663,63 BIST 100 10.914,65 BITCOIN $90.956
Facebook TwitterX Instagram YouTube

Arama Haber Code Logo Arama

HABERLER

Osmangazi'de Yavuz Özdemir gençlerle iş dünyası deneyimlerini paylaştı

Osmangazi Belediyesi, gençlerin girişimcilik alanında farkındalık kazanmalarını amaçlayan söyleşilerine bir yenisini daha ekledi. “Girişimci Kafası Söyleşisi” programı kapsamında son olarak Akrida Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Özdemir, gençlerle bir araya geldi.

Giriş: 11.10.2025 12:24
Paylaş
Osmangazi'de Yavuz Özdemir gençlerle iş dünyası deneyimlerini paylaştı

Gençlik ve Girişimcilik Merkezi’nde düzenlenen söyleşide, iş dünyasındaki deneyimlerini katılımcılarla paylaşan Yavuz Özdemir, girişimciliğin yalnızca fikir üretmekten ibaret olmadığını, aynı zamanda sabır, inanç ve emek gerektirdiğini vurguladı. Program, sosyolog Mürvet Özçelik Doğan’ın moderatörlüğünde gerçekleşti ve katılımcılar, girişimciliğin temel dinamikleri ile markalaşma sürecinde başarıya ulaşmanın incelikleri hakkında önemli bilgiler edindi.

“Hedef belirleyin, engelleri büyütmeyin”

Gençlerin bu tür programlara ihtiyaç duyduğunu belirten Yavuz Özdemir, “Yeni nesil, bugünkü imkanların geçmişte büyük bedellerle kazanıldığını çoğu zaman fark edemiyor. Oysa başarı sabır, emek ve istikrarla elde edilir. Ben de kendi hikayemi bu şehirde azimle yazdım. Okurken çalıştım, yılmadım. Bugün ise 60’tan fazla ülkeye ihracat yapıyoruz. Bu süreçte büyük gayret, fedakarlık ve inanç var. Gençlere tavsiyem; hedef belirleyin, engelleri büyütmeyin, dürüst olun ve işinizi sevgiyle yapın. Samimiyetle çalışan her insanın karşılığını mutlaka alacağına inanıyorum” dedi.

Gençlerin bu buluşmalara katılmasının onların geleceğine ışık tuttuğunu söyleyen Özdemir, anlamlı organizasyonu hayata geçiren Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın’a teşekkür etti.

Yorumlar

Haber Arama