Güney Afrika’nın Johannesburg kentinde gerçekleştirilen 17 Yaş Altı Modern Pentatlon Dünya Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil eden Osmangazi Belediyesporlu milli sporcu Arda Meriç, büyük bir başarıya imza attı. Finalde gösterdiği üstün performansla gümüş madalya kazanan Meriç, dünya ikincisi olarak hem Bursa’nın hem de Türkiye’nin gururu oldu.
Başkan Aydın’dan tebrik mesajı
Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, genç sporcunun başarısını tebrik ederek şu ifadeleri kullandı: “Finaldeki azmi ve disipliniyle dikkat çeken Arda Meriç’i, antrenörleri Görkem Özgür ve Emre Altunay’ı kutluyorum. Bu gururun mimarı olan herkese teşekkür ederim.”
Başkan Aydın, Osmangazi Belediyesi olarak genç sporcuların yanında olmaya ve spora olan desteği artırarak sürdürmeye devam edeceklerini vurguladı.






Yorumlar