Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
22°C
Bursa
22°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Çok Bulutlu
17°C
Salı Çok Bulutlu
18°C

Panayır’da “İYİ”lik Coşkusu!

İYİ Parti Başkan Adayları, Bursa’nın Panayır Mahallesi’nde düzenledikleri programda beklenenin üzerinde bir katılımla karşılaştılar.

Panayır’da “İYİ”lik Coşkusu!
A+
A-

İftar sonrası düzenlenen bu programda Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selçuk Türkoğlu, İyi Parti İl Başkanı Dr. Mehmet Hasanoğlu, Osmangazi İlçe Başkanı Şemsi Karaarslan, Osmangazi Belediye Başkan Adayı Orkun Özeller yer aldı.

Programda mahalle sakinleriyle doğrudan bir araya gelen adaylar, bölge halkının talep ve beklentilerini dinleme fırsatı buldu.

Selçuk Türkoğlu ve Orkun Özeller, yaptıkları açıklamada, “Öncelikle bizi karşılamaya gelen bu kalabalık gruba teşekkür ediyorum. Biz sizlere herhangi bir para vermedik, herhangi bir destek de vermedik burada toplanın diye. Sizler gönüllü olarak buraya geldiniz. Bu mutluluk bize yeter. Panayır Mahallesi maalesef yıllardır hizmet alamamaktadır. Bu durumu biz hazmedemiyoruz. Ulaşım ve pazar sorunlarıyla karşı karşıya olan mahallemizde, imar problemleri de hat safhada. Biz inanıyoruz ki Panayır Mahallesi, 31 Mart’ta kendilerine reva görülen bu duruma en güzel cevabı verecektir. Belediye Başkanlığı dönemimizde her türlü yolsuzluğun ve usulsüzlüğün üzerine giderek, halkımızı refaha kavuşturacak tedbirleri alacağız” dediler.