DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
18°C
Bursa
18°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
17°C
Pazartesi Az Bulutlu
20°C
Salı Çok Bulutlu
18°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C

Rıza Bey Apartmanı’nda 90. saatte mucize!

Rıza Bey Apartmanı’nda 90. saatte mucize!

Son dakika haberine göre İzmir’deki depremde yıkılan Rıza Bey Apartmanı’ndaki enkazda arama kurtarma çalışmalarının 90. saatinde bir hareketlilik yaşanıyor.İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, 4 yaşındaki bir çocuğa canlı olarak ulaşıldığını duyurdu.

Kısa süreli bir sessizliğin ardından bir alkış oldu. Alanda bir anda tüm çalışmalar durdurulurken hemen UMKE ekibi enkaza çağrıldı. İki travma tahtası istendi ve sedye getirildi.

İzmir Deprem

Enkazın üstü hızlıca boşaltılırken ambulans hazırlandı.

Çalışmalar bir noktada yoğunlaştı.

TUNÇ SOYER’DEN MÜJDELİ HABER

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer de yaptığı açıklamada “Ekipler bir bebeğe canlı ulaştı” ifadelerini kullandı.

ETİKETLER: , , ,