DOLAR
32,2937
EURO
34,8240
ALTIN
2.412,97
BIST
10.267,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Parçalı Bulutlu
24°C
Bursa
24°C
Parçalı Bulutlu
Salı Az Bulutlu
26°C
Çarşamba Hafif Yağmurlu
21°C
Perşembe Az Bulutlu
18°C
Cuma Hafif Yağmurlu
14°C

Selçuk Türkoğlu’dan sert tepki

Selçuk Türkoğlu’dan sert tepki
A+
A-

Cumhurbaşkanlığı’nın kararına rağmen, Bursa’da ücretsiz toplu ulaşımın 3 gün yerine, sadece 1 gün yapılmasına tepki gösteren İYİ Parti Bursa Milletvekili Adayı Selçuk Türkoğlu, Bakan Varank’ı hedef aldı. Türkoğlu, “İftarda, sahurda siyaset yaparak atıp tutmak kolay. Hani Bursa’ya sahip çıkmaya gelmiştin Sn. Bakan!. Bursalılara 3 günlük ücretsiz ulaşımı neden çok gördünüz?” dedi.

Uludağ Gazetesi

1 gün ile adeta cezalandırılan Bursalılar’ın suçu günahı ne?

İYİ Parti Bursa Milletvekili Adayı Selçuk Türkoğlu, “İYİ Parti İl Başkanımız Dr. Mehmet Hasanoğlu’nun dile getirip kamuoyunu bilgilendirdiği, ücretsiz toplu ulaşımın, sadece bayramın 1. Günü ile sınırlandırılması ne demek oluyor. Ankara, İstanbul, İzmir başta olmak üzere vatandaşlarımız 3 gün boyunca bu haktan yararlanıyorsa, 1 gün ile adeta cezalandırılan Bursalılar’ın suçu günahı ne? Bu karar alınırken, Bayramın son gününün, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı olduğu da mı unutuldu?

Sorumluluk duygumuz ve kamusal hassasiyetimiz gereği hemşerilerimizin haklarını savunmak adına bu soruları sormak durumundayız. Henüz yolun başında böyle karalar bağlarsanız çok üzülürüz. Unutmayın, hayat devam ediyorsa umut her zaman vardır. Bu kararı hemen düzelttirerek ilk adımı atabilirsiniz mesela; hadi biraz cesaret!..” diye konuştu.