DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
17°C
Bursa
17°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
21°C
Salı Az Bulutlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
18°C

Serpil Kalin Yabancı Dil Kursu, Cambridge Sertifikasyonunda Tam Doluluk

Serpil Kalin Yabancı Dil Kursu, Cambridge Sertifikasyonunda Tam Doluluk
A+
A-

Serpil Kalin Yabancı Dil Kursu, 3. Uluslararası Cambridge Sertifikasyon Töreni’ni düzenledi.

Serpil Kalin Yabancı Dil Kursu, uluslararası sertifikasyon sistemi olan Uluslararası Cambridge Sertifikasyon Sistemi’ni uygulayarak öğrencilere dünya üniversitelerinde okuma fırsatı sunuyor. Kursun bu yıl düzenlediği 3. sertifika töreni ile başarılı öğrencilere sertifikaları verildi ve kontenjan devirleri gerçekleştirildi.

Türkiye’de dil eğitimi alanında önemli bir yere sahip olan Serpil Kalin Yabancı Dil Kursu, öğrencilerine uluslararası düzeyde geçerli sertifikalar kazandırarak onların gelecekteki eğitim ve kariyer fırsatlarını artırıyor. Özellikle Cambridge Üniversitesi tarafından tescillenen sertifikalar, öğrencilere uluslararası alanda tanınırlık sağlıyor.

Düzenlenen sertifika törenine katılan öğrenciler, İngilizce konuşma becerileriyle büyük bir başarı elde ettiler. Serpil Kalin Yabancı Dil Kursu’nun kurucusu ve uzman eğitmeni olan Serpil Kalin, bu yıl ilk kez devlet okulu öğrencilerine Cambridge sistemi kapsamında eğitim vererek uluslararası sertifika almalarını mümkün kıldıklarını belirtti. Ayrıca, kontenjanların tamamen dolu olduğunu ve kayıtların kapandığını ifade etti.

Kursun müfredatı, sürekli olarak genişlemeye devam ediyor. TOEFL ITP Programı, IB Matematik, National Geographic Temalı İngilizce Sunum Teknikleri ve Yabancı Dil Sınavı (YDS) Hazırlık gibi önemli programlar da öğrencilere sunuluyor. Serpil Kalin, uluslararası düzeyde yetkin eğitimcilerle işbirliği yaparak öğrencilere en iyi eğitimi sunmayı hedefliyor.

Kursun bu başarılı çalışmaları sayesinde öğrenciler, uluslararası sınavlarda başarı elde ederek gelecekteki eğitim ve kariyer fırsatlarını daha da genişletebiliyorlar. Serpil Kalin Yabancı Dil Kursu’nun öğrencilere sağladığı bu avantajlar, dil eğitimi alanında tercih edilen bir kurum olmasını sağlıyor.