DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
22°C
Bursa
22°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Çok Bulutlu
17°C
Salı Çok Bulutlu
18°C

Süper Kupa finali bu ayın son haftasında oynanacak

29 Aralık’ta Suudi Arabistan’da oynanması planlanan ancak ev sahibi ülkeyle yaşanan kriz sonucunda ertelenen Fenerbahçe-Galatasaray Süper Kupa finalinin bu ayın son haftasında oynanması bekleniyor.

Süper Kupa finali bu ayın son haftasında oynanacak
A+
A-

Fenerbahçe ile Galatasaray arasında Suudi Arabistan’da 29 Aralık’ta oynanması planlanan ancak ev sahibi ülkeyle yaşanan kriz sonrasında ertelenmek zorunda kalan Süper Kupa finalinin bu ayın son haftasında oynanması için çalışmalar devam ediyor.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetim Kurulu, pazartesi günü Riva’da yaptığı toplantıda maçın bu ayın son haftasında oynanması için karar aldı. Maç için kesin tarih ve yer henüz belli değil. Ancak, maçın Türkiye’de oynanması ve İstanbul’da bulunan Atatürk Olimpiyat Stadı’nın ev sahipliği yapması bekleniyor.

Süper Lig’in 2022-2023 sezonunda şampiyonluğu Fenerbahçe’nin, Türkiye Kupası’nı ise Galatasaray’ın kazanmasıyla iki takım Süper Kupa finalinde karşı karşıya gelecek. Bu maçın Türkiye’de oynanması, iki takımın taraftarları tarafından da büyük bir heyecanla bekleniyor.

Süper Lig’in 19 Mayıs’ta bitmesi planlanıyor. Ancak, Süper Kupa finalinin bu ayın son haftasında oynanması durumunda, ligin son haftası da bir hafta ertelenmiş olacak. Bu durumda, ligin son haftası 26 Mayıs’ta oynanacak.

Süper Lig’in ertelenen maçlarının ise ilerleyen aylarda hafta içinde oynanması bekleniyor.