DOLAR
32,1855
EURO
34,9458
ALTIN
2.504,78
BIST
10.895,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
29°C
Bursa
29°C
Az Bulutlu
Çarşamba Hafif Yağmurlu
24°C
Perşembe Az Bulutlu
22°C
Cuma Az Bulutlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
22°C

Taksim’e çıkmak isteyen göstericilerin karşısına polis dikildi, ortalık karıştı

İstiklal Caddesi’nde gösteri yapan gruba polis müdahalesi! 15 kişi gözaltına alındı.

Taksim’e çıkmak isteyen göstericilerin karşısına polis dikildi, ortalık karıştı
A+
A-

CHP ve DİSK’in yürüyüş kararının ardından İstanbul Valiliği, Taksim‘e ulaşımı tümüyle kesti. İstiklal Caddesi’nin ara sokaklarından Taksim Meydanı’na yürümek isteyen gruba polis müdahale ederken pankart açıp yürüyen 15 kişilik grup gözaltına alındı.

CHP ve DİSK’in çağrılarına rağmen İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Taksim yasağı kararından geri dönmezken İstanbul Valiliği toplu ulaşıma kısıtlama getirdi, polisler meydana çıkan tüm yolları bariyer ve TOMA’larla kapattı.

PANKART AÇIP YÜRÜMEK İSTEDİLER

İstiklal Caddesi‘nin ara sokaklarından Taksim Meydanı’na yürümek isteyen gruba polis müdahale etti. Pankart açıp yürüyen yaklaşık 15 kişilik grup gözaltına alındı.

İstiklal Caddesi'nde gösteri yapan gruba polis müdahalesi! 15 kişi gözaltına alındı

GENİŞ GÜVENLİK ÖNLEMLERİ ALINDI

İstanbul’da 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle geniş güvenlik önlemleri alındı. Toplu taşıma için çeşitli kararlar alınırken, karayolunda trafiğe kapatılacak yollarda kısıtlamanın saat 04.00’te, deniz ve raylı sistem için kısıtlama ise saat 05.30’da başladı. İstanbul’da toplam 29 cadde ve bu caddelere açılan sokaklar trafiğe kapatıldı. İl genelinde 264 noktada toplam 42 bin 434 polisin görev yaptığı öğrenildi.

İstiklal Caddesi'nde gösteri yapan gruba polis müdahalesi! 15 kişi gözaltına alındı

POLİS NOKTALARINDAN GEÇENLER ARANDI

Yoğun güvenlik önlemlerinin alındığı noktalardan geçenlerin üstleri arandı. Taksim, Mecidiyeköy, Tarlabaşı, Saraçhane’de gibi noktalarda oluşturulan polis noktalarından geçenlerin bavulları ve üstleri arandı. Saraçhane Bozdoğan Kemeri’nin önünde dizilen çok sayıda polis, bariyer oluşturdu.