DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Yağmurlu
15°C
Bursa
15°C
Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
17°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Açık
23°C
Salı Açık
25°C

TEGV Bursa Öğrenim Birimi’nde yeni etkinlik dönemi başladı

A+
A-

TEGV Bursa Öğrenim Birimi’nde yeni etkinlik dönemi başladı. İlköğretim çağındaki tüm çocuklara açık ve ücretsiz olarak verilen eğitimlerde bilişim ve kodlama, ingilizce, fen, matematik, sosyal duygusal öğrenme ve okumaalanında yüz yüze eğitimler verilirken uzaktan eğitim faaliyetleri de devam edecek.

Bugüne kadar bin 747 gönüllüsünün desteği ile 24 bin 536 çocuğa ulaşan Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) Bursa Öğrenim Birimi’nde yeni etkinlik dönemi birbirinden eğlenceli eğitim programları ile başladı. 6-14 yaş aralığında ilköğretim çağındaki çocuklara okul dışı nitelikli eğitim desteği vermeye odaklanan TEGV’de bilişim ve kodlama, İngilizce, fen, matematik, sosyal duygusal öğrenme ve okuma alanlarında verilen eğitimler ilköğretim çağındaki tüm çocuklara açık ve ücretsiz olacak. Kendini Türkiye’deki eğitim sistemine destek vermeye adamış gönüllülerinin desteğiyle sürdürülen bu eğitimler hem yüz yüze hem de uzaktan eğitim faaliyetleriyle yürütülecek.

ETİKETLER: