DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
22°C
Bursa
22°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Çok Bulutlu
17°C
Salı Çok Bulutlu
18°C

TİKA’YA ANLAMLI ZİYARET

TİKA’YA ANLAMLI ZİYARET
A+
A-

Litvanya Bursa Fahri Konsolosu Berat Tunakan Ankara’da kıymetli bir ziyarette bulundular.Bu kıymetli ziyarette iki Balkan Türkü hem hal hatır ettiler hem de belli konularda teşekkürler sunulmuş oldu.

Ankara Ziyareti’nin Detayı

Bursa Fahri Litvanya Konsolosu Sayın Turakan TIKA Başkanı Sayın Serkan Kayalar’ı bizzat Ankarada’ki makamında ziyaret ettiler. Berat Turakan , Sayın Kayalar’a Tatar Kültür Merkezi adına teşekkürlerini sundu. Zira Serkan Kayalar’ın, Litvanya’da bulunan Tatar soydaşlarımıza yaptıkları katkılar taktire şayandı.

BİTMEYEN GÜNDEM “BALKANLAR”

Bir Balkan ülkesi olan Bulgaristan;  gerek Sayın Turakan gerekse de Kayalar’ın ortak geçmişinde yer alır. Zira her ikisi de Bulgaristan’dan göç etmiş ailelerin nesilleri olarak bugünlerde bulundukları konumlarında hizmet vermekteler. Bu noktada da özellikle Türkiye -Balkan Ülkeleri İlişkileri ve yapılabilecek hizmetler başlığı da detaylıca ele alınmış oldu.