Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
17°C
Bursa
17°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
21°C
Salı Az Bulutlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
18°C

Tofaş, Cumhuriyet’in 100. yılını Tofaş Günü ile kutladı

Tofaş, Cumhuriyet’in 100. yılını Tofaş Günü ile kutladı
A+
A-

Tofaş, çalışanları ve ailelerini bir araya getiren geleneksel “Tofaş Günü” organizasyonunu düzenledi. Etkinlik, Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yılını coşkuyla kutlamak amacıyla düzenlendi.

Tofaş, 15 bin çalışanı ve ailelerini bir araya getiren geleneksel “Tofaş Günü” organizasyonunu Bursa’daki Tofaş Fabrikası’nda kutladı. Bu özel etkinlik, Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yılını coşkuyla karşılamak amacıyla düzenlendi.

Tofaş Fabrikası, Türk bayrağı renkleriyle kırmızı ve beyaz temalı süslemelerle donatıldı. Yaklaşık 15 bin katılımcının yer aldığı etkinlikte, Tofaş çalışanları bir yılın ardından aileleriyle birlikte fabrikada buluştu. Aileler, fabrikayı gezerek, gün boyu çocuklarıyla birlikte farklı etkinliklere katıldılar.

Tofaş Günü etkinliği, kırmızı ve beyaz temalarıyla Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yılını özel bir coşkuyla yansıttı. Geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yıl da festival havasında geçen etkinlikte Tofaş çalışanları ve aileleri keyifli bir gün geçirdi.

Etkinlikte bir konuşma yapan Tofaş CEO’su Cengiz Eroldu, öncelikle tüm Tofaş çalışanlarına teşekkür etti. Eroldu, “Arkamızdaki en büyük güç, ailelerimiz. Bugün ailelerimizi ağırlamaktan çok mutluyuz” dedi.

Cumhuriyet’in 100. yılını kutladıkları bu özel yılda Tofaş ailesi olarak bir arada olmanın heyecanını yaşadıklarını ifade eden Eroldu, “Tofaş’ın 55. yılını, ülkemizin bu büyük yıl dönümünü birlikte kutlamak heyecanımızı daha da artırıyor” dedi. Eroldu ayrıca Tofaş’ın son başarılarına da vurgu yaparak, “Bu başarıların arkasında, işlerine hakim, rekabete karşı kendini sürekli geliştiren ve ekip ruhuyla çalışan değerli çalışma arkadaşlarımız yer alıyor” diye ekledi.

Tofaş’lılar, gün boyu süren etkinliklerin sonunda sahne alan Nil Karaibrahimgil’in konseriyle keyifli bir zaman geçirdi. Tofaş, çalışanları ve ailelerini bir araya getiren bu özel etkinlikle birlik, dayanışma ve coşkuyu bir kez daha yaşadı.

default
ETİKETLER: ,