DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
18°C
Bursa
18°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
17°C
Pazartesi Az Bulutlu
20°C
Salı Çok Bulutlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
21°C

Uludağ Elektrik afet bölgesinde

Uludağ Elektrik afet bölgesinde
A+
A-

Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş. (UEDAŞ) ekipleri, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı öncülüğünde Hatay’daki çalışmalarını depremin ilk gününden beri aralıksız sürdürüyor.

Uludağ Gazetesi

UEDAŞ ekipleri, Kahramanmaraş merkezli depremlerden en çok etkilenen illerden Hatay’da destek çalışmalarını ilk günden bu yana hız kesmeden sürdürüyor. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı öncülüğü, AFAD ve TEDAŞ koordinasyonuyla kentteki mahallelerde görev alan UEDAŞ saha ekipleri, trafo bölgelerindeki bakım ve onarım çalışmalarının yanı sıra aydınlatma, ilave direk ve iletken çekimi gibi çalışmalarla da enerji sürekliliğinin sağlanmasına destek oluyor.

Uludağ Gazetesi

‘Bize verilen görevi son güne kadar yerine getireceğiz’

Ekiplerin afet bölgesindeki dönüşümlü enerji nöbetinin teknik detaylarını Hatay’dan anlatan UEDAŞ Genel Müdürü Gökay Fatih Danacı, “Depremin ilk günü arama kurtarma ekibimiz bölgeye ulaşarak 89. saatte 2 kişiyi enkazdan canlı çıkarmayı başardı. Eş zamanlı olarak yardım tırlarımızı bölgeye gönderdik. Destek ekiplerimizle birlikte toplam 30 kişilik ekibimiz Hatay’a ulaştı. İlk gün başlayan mesaimiz bugün de devam ediyor. Enerji dağıtımında ve sürekliliğin sağlanmasına ilişkin tüm görevleri ekiplerimiz yerine getiriyor. Zor ve meşakkatli bir süreç. Bizler Toroslar EDAŞ ile sahada iyi koordine olarak enerjinin en hızlı şekilde verilmesini sağlıyoruz. 15 günde 1 dönüşümlü olarak bölgede emek veren tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Son güne kadar bize verilen görevi yerine getireceğiz.” açıklamalarında bulunuyor.

Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş hakkında:

UEDAŞ, temel hizmet olarak iletim noktalarından alınan elektriği vatandaşlara perakende olarak dağıtmakla görevlidir. Türkiye’nin lokomotif bölgelerinden Marmara Bölgesi’nin güneyini kapsayan hizmet sahası içerisinde Bursa başta olmak üzere Balıkesir, Çanakkale ve Yalova yer almaktadır. 4 ilde 5 milyondan fazla vatandaşa elektrik dağıtımı sağlayan Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş., Uludağ Enerji grubu çatısı altında güvenilir ve kesintisiz hizmet anlayışı ve gelişmiş teknik altyapısıyla hizmet vermektedir.

Uludağ Gazetesi

Ayrıntılı bilgi için;

omg! iletişim

Mustafa Boran

Medya İlişkileri Direktörü

mustafa@omgiletisim.com

0534 877 43 44

Duygu Miray Bilgin

Marka ve Medya İlişkileri Temsilcisi

miray@omgiletisim.com

0507 012 50 70