DOLAR
32,1909
EURO
34,9689
ALTIN
2.510,39
BIST
10.895,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
29°C
Bursa
29°C
Az Bulutlu
Çarşamba Hafif Yağmurlu
24°C
Perşembe Az Bulutlu
22°C
Cuma Az Bulutlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
22°C

Uludağ Üniversitesi engelsiz etkinlikle dikkat çekti

A+
A-

Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ) Engelli Öğrenci Birimi Koordinatörlü ile Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı ‘Görme Engelliler Beyaz Baston Haftası’ nedeniyle özel bir etkinliğe imza attı.

Yapılan etkinlikte BUÜ’de eğitimine devam eden görme engelli öğrenciler, Prof. Dr. Fuat Sezgin Merkez Kütüphanesi’nde oluşturulan engelli alanları ile özel donanımlı bilgisayar ve diğer materyaller hakkında bilgi aldı. Etkinlikte Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanı Hasan Arslan, Kütüphane Müdürü Kazım Şentürk, BUÜ Engelli Öğrenci Birimi Koordinatörü Dr. Öğr. Ü. Mustafa Kurt, Koordinatör Yardımcısı Özlem Aydoğan ve kütüphane çalışanları da hazır bulundu. Öğrencilerin yanı sıra etkinliğe Bursa Görme Engelliler Spor Kulübü (BUGES) Başkanı Ali Genç ve kulübe üye olan görme engelli sporcular da katıldı.

Ziyarette kütüphane hizmetlerinin yanı sıra, Bursa Görme Engelliler Spor Kulübü’nün işleyişi ve elektronik baston kullanımı gibi konularda da bilgilendirme yapıldı.