DOLAR 42,4433 EURO 49,3649 STERLİN 56,4180 GRAM ALTIN 5.663,63 BIST 100 10.914,65 BITCOIN $90.956
Facebook TwitterX Instagram YouTube

Arama Haber Code Logo Arama

HABERLER

"Vatandaş 5 liralık kıymaya muhtaç"

CHP Bursa Milletvekili Erkan Aydın, Karacabey'de İlçe Başkanı Gönül Avil ve yönetimiyle birlikte esnafın nabzını tuttu. Bir kasapta 5 TL'li kıyma isteyen kadınla ilgili anekdot anlatan Vekil Aydın, Ka

Giriş: 15.01.2021 17:56
Paylaş
"Vatandaş 5 liralık kıymaya muhtaç"

CHP Bursa Milletvekili Erkan Aydın, Karacabey'de İlçe Başkanı Gönül Avil ve yönetimiyle birlikte esnafın nabzını tuttu. Bir kasapta 5 TL'li kıyma isteyen kadınla ilgili anekdot anlatan Vekil Aydın, Karacabey'den Hükümet'e seslendi.

BURSA (İGFA) - CHP Bursa Milletvekili Erkan Aydın, Karacabey'de siftah dahi yapamayan esnafın devlet tarafından sorunlarıyla başbaşa bırakılmasının sesi oldu. Karacabey'de partisinin İlçe Başkanı Gönül Avil ile birlikte esnaf ziyareti yapan Milletvekili Erkan Aydın, yaptığı ziyaretler sırasında bir kasabın 5 TL'lik kıyma isteyen kadından bahsetmesinin ülkenin ekonomisinin geldiği durumu gözler önüne serdiğine dikkat çekti. Esnafın da vatandaşın da durumunun gerçekten çok vahim olduğunu dile getiren Milletvekili Aydın, "Hükümet ‘Bin lira para vereceğiz, 500 TL kira yardımı yapacağız’ dedi ancak gün boyu gezdiğimiz hiçbir esnaftan bu parayı alanla karşılaşmadık. Verilmeye başladı mı, başladıysa kimlere verildi tam bir muamma. Eğer esnafımıza sahip çıkılmazsa, yanlarında olunmazsa emin olun bu kışın sonu bahar değil kara kış olur. Daha büyük bir çöküntü olur. Hükümete sesleniyorum; Beşli çeteye, yandaşlara değil bir an önce halka, esnafa destek verin” diye konuştu. 

Yorumlar

Haber Arama