DOLAR
32,3409
EURO
34,8363
ALTIN
2.402,79
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Açık
19°C
Bursa
19°C
Açık
Pazartesi Açık
24°C
Salı Az Bulutlu
26°C
Çarşamba Az Bulutlu
21°C
Perşembe Az Bulutlu
18°C

Yangın mağduru AVM esnafı destek bekliyor

Yangın mağduru AVM esnafı destek bekliyor
A+
A-

Bursa’da bir AVM’de çıkan yangında bütün elektrik tesisatı zarar gördü. Sigortası bir hafta önce biten iş merkezinde 300 bin liralık masraf çıkınca esnaf dükkânlarını açamıyor.

Şehir merkezinde bulunan Meridyen Alışveriş Merkezinde geçtiğimiz günlerde elektrik kaçağından depo kısmında yangın çıkmış, yangın itfaiye ekiplerinin başarılı çalışmasıyla söndürülmüştü. Yangında alışveriş merkezinin bütün elektrik tesisatı kullanılamaz hâle geldi. İçinde 90 dükkan bulunan AVM’nin sigortası ise bir hafta önce bitti.

merdiyen avm

Sigortası olmadığı için çıkan 300 bin liralık elektrik masrafını ödeyemeyen esnaf yetkililerden yardım bekliyor. Elektrikler olmadığı için dükkânlarını açamayan esnaf uzanacak bir yardım elini bekliyor.

merdiyen avm

Elektrik tesisatını yaptıramadıkları için dükkânlarını açamadıklarını ifade eden AVM yöneticisi Oktay Alma, “Alışveriş merkezinde 90 dükkân var. 35 tane açık olan dükkânımız mevcut. Çıkan yangında buranın bütün elektrik tesisatı yandı. Yaklaşık 300 bin lira masrafı çıktı. Alışveriş merkezinin sigortası bir hafta önce bitmiş böyle olunca sigorta da yaptırmıyor. Burada elektrik olmadığı için dükkânları açamıyoruz. Bize geçmiş olsuna hiç bir yetkili gelmedi. Çok mağduruz. Pandemiden dolayı işlerimiz düşük bir de dükkânları açamayınca iyice mağdur olacağız. Yetkililerden yardım bekliyoruz” dedi.

ETİKETLER: , ,