Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
18°C
Bursa
18°C
Az Bulutlu
Salı Az Bulutlu
19°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C
Perşembe Az Bulutlu
22°C
Cuma Parçalı Bulutlu
23°C

Yeşim, Dilek Ağacı ile hayalleri gerçek yapıyor

A+
A-

Yeşim Grup Sosyal Sorumluluk Kulübü tarafından uzun yıllardır organize edilen “Dilek Ağacı” projesi kapsamında kanser tedavisi gören çocuklar yılbaşı hayallerine kavuştu.

Yeşim gönüllüleri bu yıl da kanser tedavisi gören çocuklara umut oldu. Projeye destek veren Bursa Lösemili Çocuklara Yardım Derneği (LÖDER), kanser tedavisi gören çocukların ailelerine ulaşarak, çocukların yeni yıl için istedikleri hediyeleri tek tek belirledi. Süreç sonunda Yeşim Grup Showroom alanında oluşturulan “Dilek Ağacı” üzerinden çocukların dileklerini rastgele seçen Yeşimliler, aldıkları hediyelerle onların yeni yıl hayellerini gerçekleştirdi.

Yeşim gönüllülerinin Dilek Ağacı’ndan, çocukların hayallerini süsleyen hediyeleri seçtiklerini ve onlar için aldıklarını ifade eden Yeşim Grup Sosyal Sorumluluk Kulübü Lideri Meral Aydın Yıldırım, toplanan hediyelerle 100’den fazla kanser hastası çocuğun yeni yıl dileğinin gerçekleştiğini kaydetti. Yıldırım, toplanan tüm hediyelerin Sosyal Sorumluluk Kulübü üyeleri tarafından Bursa LÖDER’e elden teslim edildiğini belirterek, Derneğin 29 Aralık’ta Sabahattin Gazioğlu Çocuk Hematoloji-Onkoloji Hastanesi’nde düzenlediği yılbaşı partisinin bir parçası olarak etkinlik sonunda dağıtıldığını dile getirdi. Yıldırım, şöyle devam etti: “Dilek Ağacı kampanyasına katkıda bulunarak bir çocuğun hayalini gerçekleştiren tüm Yeşim gönüllülerine sonsuz teşekkürler. Daha nice yıllar boyunca çocuklarımızın dileklerini gerçekleştirmeyi amaçlıyoruz. Bizim tek dileğimiz ise, onların bir an önce iyileşerek sağlıklarına kavuşmaları.”

Yeşim Grup Gönüllüleriyle birlikte yürüttükleri çalışmadan dolayı son derece mutlu olduklarını ifade eden Bursa LÖDER Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Adalet Meral Güneş, “Derneğimiz kanser tedavisi gören çocuklara destek vermek amacıyla 1994 yılında kurulmuş ve bugüne dek gönüllülük esasıyla yol almıştır. O nedenle bir gönüllülük çalışması olarak bu projeyi son derece anlamlı buluyoruz. Toplanan hediyeleri kendi imkanlarıyla alabilen çocukların yanında bir de hasta odasında tedavi gördüğü için hediyeleri kendilerine ulaştırılan çocuklar da var. Çocukların yüzlerinde oluşan mutluluk her şeye değer. Bu hastalığın tedavisinde moral desteği çok önemli. Bir nebze dahi bu amaca hizmet edebildiysek ne mutlu bize” şeklinde konuştu.

ETİKETLER: