DOLAR
32,5391
EURO
34,7808
ALTIN
2.400,16
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
18°C
Bursa
18°C
Az Bulutlu
Perşembe Hafif Yağmurlu
20°C
Cuma Hafif Yağmurlu
18°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
18°C
Pazar Parçalı Bulutlu
21°C

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz yeni döneme başladı

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz seçim sonrası ilk mesai gününde Yıldırım Belediyesi’nin önünde belediye personeliyle buluştu.

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz yeni döneme başladı

SUDE FİLİZ / TAHA TÜTÜNCÜ

Başkan Oktay Yılmaz, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde tekrar seçilmesinin ardından yaptığı açıklamada, “Dün yapılan seçimlerde omuzlarımıza büyük bir sorumluluğu tekrardan yüklendiğimizi görüyorum.” dedi.

Yılmaz, “Yeni dönemde de samimi bir gayretle vaat ettiğimiz her bir projeyi ve hizmeti aynı birlik ve beraberlik içerisinde, ilham aldığımız değerlerle birlikte daha ileriye taşımaya söz verdik. İnşallah bu dönem içerisinde de bu sözümüzü tutmaya gayret edeceğiz.” şeklinde konuştu.

Değerler Şehri Yıldırım

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, “Menderes’in şehri Yıldırım” derken uzayı keşfedecek Molla Yegan’da yetişecek çocuklardan, uyumayan kütüphanelerde kendi dünyalarını inşa eden gençlerden bahsettiğini vurguladı.

Yılmaz, “Değerlerin şehri derken hiçbir pazarlık yapmadan, kardeşçe, ulvi bir hedef uğruna birlikte hareket eden Cumhur İttifakı’nın kadrolarından bahsediyoruz” dedi.

Yıldırım’da huzur bulduğunu ve bu birlik ve beraberlikle kenti çok daha ileriye taşıyacaklarını ifade eden Başkan Yılmaz, “Beraberliğimizle hemşerilerimize çok daha müreffeh ve huzurlu bir ortamı inşa edeceğiz” diye konuştu.

“Parlayan Yıldırım ” sloganıyla çıktıkları bu yolda Yıldırım’ı Bursa’nın parlayan yıldızı yapmaya tüm samimiyetleriyle gayret edeceklerini belirten Yılmaz, “Yıldırım sizinle güzel” diyerek sözlerini tamamladı.