DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
18°C
Bursa
18°C
Az Bulutlu
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Açık
23°C
Salı Açık
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C

Yıldırım Belediyesi’nden ‘Hoş Geldin Bebek’ seti

Yıldırım ilçesinde yeni doğan bebeklere ait ihtiyaçların giderilmesine katkı sağlamak ve ailelerinin mutluluğuna ortak olmak amacıyla bebek sahibi olan ailelere “hoş geldin bebek seti” hediye ediliyor.

Yıldırım Belediyesi, çocukları dünyaya gelen ailelerin mutluluklarına ortak oluyor. Yıldırım Belediyesi ‘Sizin İçin Buradayız’ ekipleri aileleri ziyaret ederek, dünyaya gözlerini yeni açan minik bebekler için ‘hoş geldin bebek seti’ hediye ediyor. Projeyle anne ve babaların mutluluklarına ortak olunurken, bebeklerin ilk ihtiyaçlarının giderilmesine de katkı sağlanıyor. Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, Karapınar Mahallesi ziyaretleri kapsamında Aybey ailesini ziyaret edip bebeğini yeni kucağına alan aileyi tebrik etti ve hane halkıyla sohbet etti.

“BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ”

Yıldırım’ın büyük bir aile olduğunu vurgulayan Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, “Biz büyük bir aileyiz ve yeni doğan her yavrumuz da bu ailemizin bir ferdi. Gerçekleştirdiğimiz bu ziyaretler ile ailelerimizin yanlarında olmaya ve bu özel anlarını paylaşmaya gayret ediyoruz. Tüm yeni doğum yapan annelerimizi tebrik ediyor, kendilerine ve yavrularına sağlıklı uzun ömürler temenni ediyorum” ifadelerini kullandı. Anne Büşra Aybey, “Ziyaretlerinden dolayı Yıldırım Belediye Başkanımız Oktay Yılmaz’a çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.