DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
18°C
Bursa
18°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
17°C
Pazartesi Az Bulutlu
20°C
Salı Çok Bulutlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
21°C

Yıldırım’da Harita ve Pusula Heyecanı: Oryantiring İl Yarışması

Yıldırım’da Harita ve Pusula Heyecanı: Oryantiring İl Yarışması

Yıldırım Belediyesi, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Spor Toto Teşkilat Başkanlığı ve Türkiye Oryantiring Federasyonu iş birliğiyle 17-18 Şubat tarihlerinde “Yıldırım Belediyesi Oryantiring İl Yarışması” düzenlendi. 15 kulüpten 370 sporcunun katıldığı yarışmada minikler, küçük, yıldız, genç ve büyükler kategorilerinde mücadele verildi. Sporcular, harita ve pusulalarını kullanarak belirlenen hedefleri bulmaya çalıştı.

Yıldırım’dan Spora Tam Destek

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, sporu ve sporcuyu desteklemeye devam edeceklerini belirterek şunları söyledi:

  • “2019 yılından bu yana 20 farklı branşta 166 bin 167 çocuğa, 54 bin 222 kadınımıza, 32 bin 122 çocuğa ve bin 405 özel gereksinimli çocuğa spor ve eğitim hizmeti verdik.”
  • “Yıldırım Belediyesi olarak bundan sonra da spora ve sporcuya önem vermeye, onlara yeni tesisler ve imkanlar sağlamaya devam edeceğiz.”

Heyecan Dolu İki Gün

Cumalıkızık Orman Parkı’nda gerçekleştirilen yarışma, iki gün boyunca nefes kesici bir mücadeleye sahne oldu. Sporcular, harita ve pusula becerilerini kullanarak en hızlı şekilde hedefleri bulmaya çalıştı. Yarışmanın sonunda dereceye giren sporculara madalya ve kupaları verildi.