DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
17°C
Bursa
17°C
Az Bulutlu
Pazar Açık
19°C
Pazartesi Açık
24°C
Salı Parçalı Bulutlu
25°C
Çarşamba Az Bulutlu
21°C

Yıldırım’da ilkokullu sporcular ödüllendirildi

Yıldırım Belediyesi Okul sporları İlçe Şenlikleri kapsamında malzeme dağıtımı ve ödül töreni düzenledi.

Yıldırım’da ilkokullu sporcular ödüllendirildi

TAHA TÜTÜNCÜ

Yıldırım Belediyesi’nin spora yönelik destekleri hız kesmeden devam ediyor. Düzenlediği Okul Sporları İlçe Şenlikleri kapsamında sporculara malzeme dağıtımı Naim Süleymanoğlu Spor Kompleksi’nde gerçekleşti. Aynı zamanda İlkokul Yarışmaları’nda dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi.

Düzenlenen etkinliğe Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, Yıldırım Kaymakamı Metin Esen, genç sporcular ve aileleri katılım sağladı.

Final Müsabakaları oynanan ilkokul yarışmalarında final mücadelesinde Naz Özdilek İlkokulu ve Hasan Öztimur 75. Yıl İlkokulu öğrencileri karşı karşıya geldi. Az bir farkla Naz Özdilek İlkokulu şampiyon olmaya hak kazandı.

YILDIRIM’DA GENÇ SPORCULAR YETİŞECEK

Törende konuşan Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz sporun önemine ve genç sporcuların yetişmesinin önemli olduğuna dikkat çekti. Başkan Yılmaz konuşmasında, “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramı kapsamında ilkokullar arasında spor müsabakaları düzenledik. 36 okul ve 896 öğrencimiz katıldı. Eğlenceli spor müsabakaları seyrettik. Bizim hedefimiz çocuklarımızın takım ruhunu, mücadele etmeyi, çalışmadan kazanamayacağını burada öğrenmesini istedik. Allah’a hamd olsun çocuklarımızın bu heyecanı çalışmalarımızın ne kadar doğru olduğunu gösteriyor. Başarılarınız dair olsun çocuklar.” ifadelerini kullandı.

OKTAY AMCANIZ HER ZAMAN YANINIZDA

Yıldırım Kaymakamı Metin Esen selamlama konuşmasında, “Milli Eğitim Bakanlığı’nın okul sporları projesinin dışında Yıldırım Belediyesi’nin böyle ayrıca bir projeyi gerçekleştirmesi bizi çok onurlandırdı. Yıldırım Belediye başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Sevgili çocuklar biraz önce sizin heyecanınızı izlerken Yıldırım Belediye başkanımızdan bir söz aldım. Bana dedi ki, ‘Bu çocuklarımız spora yönelsin Oktay amcaları onlara her zaman destek olacaktır’ dedi. Başkanımız sizin her zaman yanınızda. Sizi tekrardan tebrik ediyorum.” dedi.

Ödül töreninde sırasıyla Futbol Müsabakası ve Beceri Parkuru Müsabakasında derece kazananlar kupalarını Yıldırım Kaymakamı Metin Esen ve Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz tarafından teslim aldılar.