Fotoğraf sanatçısı Ahmet Çetin tarafından verilen kurs, toplam 10 hafta sürecek. Eğitim programında katılımcılara fotoğrafın tarihçesinden çekim tekniklerine kadar birçok başlıkta hem teorik hem de uygulamalı eğitim verilecek.
Kurs kapsamında katılımcılar; pozlama ve aydınlatma teknikleri, alan derinliği kullanımı ve fotoğraf çekim teknikleri gibi konularda bilgi sahibi olacak.
Eğitimlerin sonunda kursu başarıyla tamamlayan katılımcılara sertifika verilecek. Ayrıca kurs sonunda katılımcıların çektiği fotoğraflardan oluşan dijital ve basılı sergi düzenlenecek. Sergide yer alan fotoğraflar ise kursiyerlere hediye edilecek.
Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, kültür ve sanat faaliyetleriyle vatandaşların kişisel gelişimine katkı sağlamayı amaçladıklarını belirterek, “Hemşehrilerimizin talepleri doğrultusunda onların kişisel gelişimlerine ve mesleki becerilerine katkı sunacak eğitim programları düzenlemeye devam edeceğiz” dedi.





Yorumlar