DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
18°C
Bursa
18°C
Az Bulutlu
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Açık
23°C
Salı Açık
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C

Zafer Partisi kayınbirader oyununu bozdu

A+
A-

Zafer Partisi Lideri Ümit Özdağ’ın kayınbiraderi olduğu iddia edilen bir kişinin Adnan Oktar davasında gözaltına alındığı iddia edildi. Zafer Partisi’nden yapılan açıklamada, Özdağ’ın hiçbir zaman kayınbiraderi olmadığını belirtildi.

Zafer Partisi, “Ümit Özdağ’ın kayınbiraderi Adnan Oktar örgütünden gözaltına alındı” başlıklı haberler üzerine açıklama yaptı. Partiden yapılan açıklamada, genel başkanları Ümit Özdağ’a bir iftira operasyonu yapıldığı belirtilerek,” Özdağ’ın eski eşinin ne kız kardeşi ne de erkek kardeşi bulunuyor. Ümit Özdağ’ın baldızı ve kayınbiraderi hiç olmamıştır” denildi. 

Zafer Partisi konu hakkında şu açıklamayı yaptı:

“Zafer Partisi Genel Başkanı Özdağ yapılan iğrenç iftiraların ardı arkası kesilmiyor. Hiç olmayan baldızı üzerinden Ümit Özdağ’a saldıran çevreler, bu kez de hiç olmayan kayınbiraderi üzerinden Özdağ’a saldırmaya başladı.

İktidar çevrelerine yakınlığı ile tanınan birkaç internet sitesinde, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ın kayınbiraderi olduğu iddia edilen Ali Sadun Engin’in, ” Adnan Oktar örgütüne yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alındığı ve 4 yıldır aranan Engin’in Yunanistan’a kaçmaya çalışırken yakalandığı” şeklinde bir iftira atılarak algı operasyonu oluşturulmaya çalışıldı.
Bilindiği gibi, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ın eski eşinin ne kız kardeşi ne de erkek kardeşi bulunuyor.

Ümit Özdağ’ın baldızı ve kayınbiraderi hiç olmamıştır.

Basın ve Kamuoyunun bilgilerine sunarız”

BALDIZ DA UYDURMUŞLARDI

Bazı haber mecralarında Ümit Özdağ’ın baldızına referans olarak ABD Büyükelçiliğinde işe soktuğu ve baldızının da Özdağ’ın ABD ile olan ilişki ağının bir parçası olduğu iddiası ortaya atılmıştı. Sosyal medyadan bir video yayımlayan Özdağ, konuyla ilgili olarak kendisinin hiç baldızı olmadığını söylemiş ve söz konusu iddiayı Süleyman Soylu’nun servis ettiğini öne sürmüştü. Özdağ, “Süleyman yetmedi, baldızımı Amerikan Büyükelçiliği’ne yerleştirdim iftirasını attınız. Üstelik karımdan da baldızım ile olan ilişkimden dolayı ayrılmışım. Ya Süleyman, böyle utanmazlık olmaz. Oğlum siz istihbaratı böyle mi yapıyorsunuz? Benim hiç baldızım olmadı ki” ifadelerini kullanmıştı.