DOLAR
32,2081
EURO
34,8604
ALTIN
2.444,95
BIST
10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
20°C
Bursa
20°C
Az Bulutlu
Pazar Hafif Yağmurlu
16°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
19°C
Çarşamba Açık
20°C

2024 Seyahat Listesi: En Güvenli ve Tehlikeli Ülkeler

Uluslararası güvenlik danışmanlık şirketi International SOS, 2024 yılında gidilebilecek en güvenli ve tehlikeli ülkeleri belirledi.

2024 Seyahat Listesi: En Güvenli ve Tehlikeli Ülkeler
A+
A-

Uluslararası sağlık ve güvenlik hizmetleri şirketi International SOS, 2024 yılında seyahat edilecek en güvenli ve tehlikeli ülkeleri belirledi. Bu liste, güvenlik, iklim değişikliği, sağlık ve akıl sağlığı gibi kategorilere göre oluşturuldu. İşte 2024’te ziyaret etmek isteyenler için belirlenen en güvenli ve tehlikeli ülkeler:

En Güvenli Ülkeler:

Danimarka: Dünyanın en güvenli ülkeleri arasında yer alan Danimarka, sakin ve huzurlu atmosferiyle dikkat çekiyor. Kültürel zenginlikleri ve güvenliğiyle seyahatseverlerin tercihi olmaya devam ediyor.

İsviçre: Eşsiz doğal güzellikleri, düzenli şehirleri ve güvenli ortamıyla İsviçre, seyahat tutkunlarının gözdesi olmaya devam ediyor.

Norveç: Fiyordsuz manzaraları, temiz havası ve güvenli şehirleriyle Norveç, seyahatseverler için huzur dolu bir destinasyon olmaya devam ediyor.

Lüksemburg: Küçük ama etkileyici bir ülke olan Lüksemburg, sakin atmosferi ve güvenliğiyle seyahatseverlerin dikkatini çekmeye devam ediyor.

İzlanda: Doğal güzellikleriyle ünlü olan İzlanda, sadece manzaraları değil aynı zamanda güvenliğiyle de seyahatseverlerin radarında.

Dünyanın En Tehlikeli Ülkeleri:

Güney Sudan: Savaş ve çatışmaların etkisi altında olan Güney Sudan, seyahatseverler için ciddi riskler barındırıyor.

Afganistan: Uzun süredir istikrarsız bir durumda olan Afganistan, seyahatseverler için ciddi güvenlik endişeleri taşıyor.

Suriye: Savaşın etkisi altında olan Suriye, seyahatseverler için tehlikeli bir destinasyon olarak listeye girdi.

Libya: İç çatışmaların yaşandığı Libya, seyahatseverler için ciddi riskler barındırıyor.

Somali: Güvenlik endişeleriyle bilinen Somali, seyahatseverler için dikkat edilmesi gereken bir ülke olarak belirlendi.

ETİKETLER: