DOLAR
32,2584
EURO
34,6908
ALTIN
2.400,93
BIST
10.336,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
26°C
Bursa
26°C
Az Bulutlu
Çarşamba Hafif Yağmurlu
22°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
19°C
Cuma Yağmurlu
14°C
Cumartesi Açık
19°C

AGSYD Koşusu’nu Altıntepe kazandı

AGSYD Koşusu’nu Altıntepe kazandı
A+
A-

Bursa Osmangazi Hipodromu’nda düzenlenen AGSYD Koşusu’nu, jokey Özcan Yıldırım yönetimindeki ve Abdurrahman Altın’ın sahip olduğu “Altıntepe” isimli safkan kazandı.

Anadolu Gazeteciler ve Spor Yazarları Derneği (AGSYD) adına düzenlenen geleneksel koşuyu, jokey Özcan Yıldırım yönetimindeki ve Abdurrahman Altın’ın sahip olduğu “Altıntepe” isimli safkan kazandı.

Türkiye Jokey Kulübü’nün resmi yarış programında yer alan ve her sene geleneksel olarak yapılan AGSYD Koşusu, bu yıl da büyük bir heyecana sahne oldu. Genel Merkezi Bursa’da bulunan AGSYD adına düzenlenen koşu, Bursa Osmangazi Hipodromu’nda gerçekleştirildi. Zorlu yarışta 3 yaşlı safkan Arap tayları 1.400 metrelik kum pistte koştu.

Osmangazi Hipodromu’nda Bursalı yarışseverlerin yoğun ilgi gösterdiği koşuyu, jokey Özcan Yıldırım yönetimindeki ve Abdurrahman Altın’ın sahip olduğu “Altıntepe” isimli safkan kazandı. Toplam 360 bin TL ikramiyesi olan yarışı kazanan “Altıntepe” isimli safkanın sahibi Abdurrahman Altın’a vekaleten Feyat Altın’a ödülünü AGSYD Genel Başkanı İbrahim Erdoğan adına Başkanvekili Cennet Cankılıç ve enbursa.com köşe yazarı Necati Kartal takdim etti. Ödül töreninde Osmangazi Hipodrom Müdür Yardımcısı Behti Çolak da yer aldı.

Geleneksel AGSYD Koşusu’nda ayrıca ikinciliği “Kayafatih”, üçüncülüğü “Büyük Menderes”, dördüncülüğü “Melihin İzi” ve beşinciliği de “Atılımbeyi” kazandı.

AGSYD Başkanvekili Cennet Cankılıç törende yaptığı konuşmada, “Türkiye Jokey Kulübü’nün Anadolu medyasına verdiği destek için çok memnunuz. Bu ödülü AGSYD Genel Başkanı İbrahim Erdoğan, yönetim kurulu üyeleri ve tüm Anadolu medyası adına veriyorum” dedi.