DOLAR 42,4433 EURO 49,3649 STERLİN 56,4180 GRAM ALTIN 5.663,63 BIST 100 10.914,65 BITCOIN $90.956
Facebook TwitterX Instagram YouTube

Arama Haber Code Logo Arama

HABERLER

İnegölspor Ankara Demir'e hazırlanıyor

TFF 2'nci Lig Beyaz Grup'ta yer alan İnegölspor erteleme maçında karşılaşacağı Ankara Demirspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. İnegölspor, 11'nci hafta erteleme maçında 14 Ocak Perşembe günü saat

Giriş: 11.01.2021 17:24
Paylaş
İnegölspor Ankara Demir'e hazırlanıyor

TFF 2'nci Lig Beyaz Grup'ta yer alan İnegölspor erteleme maçında karşılaşacağı Ankara Demirspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

İnegölspor, 11'nci hafta erteleme maçında 14 Ocak Perşembe günü saat 13.00’te deplasmanda karşılaşacakları Ankara Demirspor maçı için hazırlıklarını tesislerinde sürdürüyor.

Bordo Beyazlı ekibin antrenörü Özgür Şahin, çalışmaların sürdüğüne dikkat çekti. Sakat oyuncuları bulunmadığını, Ahmet Hakan Şahin'in de uzun bir aradan sonra takımla çalışmalara kontrollü şekilde başladığini hatırlatan Şahin, kart cezalıları nedeniyle eksikleri olduğunu vurgularken, "Gökhan Kurumuş kırmızı,  Bünyamin ve Ali Aydemir sarı kart cezalısı. Kalan sporcularımızla yakaladığımız bu güzel havayı devam ettireceğiz. Oyun olarak mücadele olarak yükselen bir çizgimiz var. Son 3 maçta sonuç da almaya başladık. Ankara Demir maçında boşta olan bir 3 puan var. O 3 puana talibiz. Rakibimizi analiz ettik” dedi.

Yorumlar

Haber Arama