DOLAR
32,2081
EURO
34,8604
ALTIN
2.444,95
BIST
10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
20°C
Bursa
20°C
Az Bulutlu
Pazar Hafif Yağmurlu
16°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
19°C
Çarşamba Açık
20°C

Arsiyad 20. yaşına ödül töreni ile giriyor

Arsiyad 20. yaşına ödül töreni ile giriyor
A+
A-

Haber Merkezi/Uludağ Gazete

Arsiyad Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Durmuş yapılan basın toplantısında Arsiyad hakkında bilgi verirken, seçici kurulunda yer alan isimleri de basın mensuplarıyla paylaştı.

Arsiyad 20 yaşında

Gürsel Durmuş “Bugün “Arsiyad 20. Yıl Türkiye Buluşması Ve Ödül Töreni” İle İlgili Olarak Biraradayız.  Bu Önemli Organizasyonla İlgili Kısma Geçmeden Önce İzninizle Sizlere Arsiyad’ın Yapısı Ve Çalışmaları Hakkında Kısaca Bilgi Vermek İstiyorum.

Artvinli Sanayici Ve İş İnsanları Derneği 2003 Yılında, Bursa Merkezli, Ülkesine, Doğduğu Ve Doyduğu Yerlere Değer Katmak Amacındaki, Ülke Ve Memleket Sevdalısı Artvinli İş İnsanları Tarafından Kurulmuştur. Atatürk İlkelerine, Cumhuriyet Değerlerine Bağlı, Akıl Ve Bilimi Rehber Edinen İş İnsanlarımızı Aynı Çatı Altında Buluşturan Arsiyad Bugün 20 Yaşında.

Arsiyad, Artvin’in Sevgi Ve Hoşgörü Kültürünü Temel Alan, Farklılıkları Değer Olarak Kabul Eden, İlkeli, Yenilikçi, Kapsayıcı Ve Kurumsal Bir Çizgide İlerleyerek, Rol Model Olmaya Devam Etmektedir.  Arsiyad Bu Ödül Töreniyle, Sürdürülebilir Gelecek İçin İnsan Ve Doğayı Öncelikliyen Üretim Modelleri İle Kültür Ve Sanatın Önemine Vurgu Yapmıştır. Derneğimiz, Diğer Stk Ve Siad’lar İle İş Birliklerini Geliştirerek Bilgi Ve Tecrübe Paylaşımında Paydaş Olmayı, İddialı Değerler Yaratmak İçin Çok Önemli Görmektedir. Yönetim Kurulumuz Bu Dönemde Arsiyad’ı Ulusala Açarak Artvin Ve İstanbul’da Üye Grupları Oluşturmuştur. Ülke Genelinde De Örgütlenmeye Devam Etmektedir.  Arsiyad, Artvin İş İnsanlarının Türkiye’ye Açılan Penceresi Olmuştur. Başkanlığını Yapmakta Olduğum Arsiyad Yönetim Kurulumuz Da Üyelerinin Tanıtım Ve Gelişimini, Farkındalıklarının Ve İş Becerilerinin Gelişmesini Sağlayarak, Ulusal Ve Uluslararası Konjonktürde Rekabet Gücünü Arttırma Hedefiyle Çalışmalarını İlk Günkü Azim Ve Kararlılıkla Sürdürmektedir.

Biliyorsunuz; Marifet İltifata Tabidir. Öyle Kişiler Ve Kurumlar Var Ki, Yaptıklarıyla Başımızın Tacı Konumundadırlar. Biz De Başarılı Olan Kişi Ve Kurumların Desteklenmesi, Takdir Edilmesi Gerektiği Düşüncesiyle, Artvin Kökenli Olup, Bulundukları Şehirlere Ve Ülkemize Önemli Katkılarda Bulunan Kişi Ve Kurumları Bir Kısmını Ulusal Ölçekte Bir Organizasyonla Ödüllendirmek İstedik.  Bu Organizasyon İçin Aylar Öncesinden Çalışmalarımıza Başladık. “

 Seçici kurulunda yer alan isimler

İlk Olarak Seçici Kurulumuzu Belirledik.

Önceki Dönem Yönetim Kurulu Başkanlarımız;

Sayın Bahadır Manasoğlu, Sayın Ali Yavuz Kaya, Sayın Hüseyin Ertaş, Sayın Mahmut Demiröz.

Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılarımız ;

Sayın Erdinç Acar, Sayın Emin Tansi, Sayın Mürsel Özay.

 Genel Sekreterimiz Sayın Çağlar Aydın.

 Yönetim Kurulu Muhasip Üyemiz Sayın Yener Özemre.

 Yönetim Kurulu Üyelerimiz;

Sayın Hakan Atabek, Sayın Ali Sinan Duran, Sayın Mesut Küçük,

 Danışma Kurulu Üyemiz Sayın Erdem Kaya İle Arsiyad Üyelerimiz Sayın Seçkin Kurt Ve Sayın İlyas Şahin’den Oluştu.

Ödüllendirilecek çok fazla kişi var

Seçici Kurulumuz Ödül Kategorileri Ve Adaylar Arasında Uzun Süren, Titiz Çalışmalar Yaptı. Aslında Ödünlendirebileceğimiz Çok Fazla Kişi Ve Kurum Olmasına Rağmen, Farkındalık Oluşturabilmek Adına Biraz Sonra İsimlerini Açıklayacağım Kişi Ve Kurumlar Belirlendi.  Ödül Törenimizi 4 Mart Tarihi İçin Planlamıştık Ancak Kahramanmaraş Merkezli Yaşanan, Büyük Yıkıma Ve Can Kaybına Sebebiyet Veren Deprem Felaketi Nedeniyle Bu Programı 2 Mayıs Tarihine Erteledik. Bu Vesile İle Bizleri Yasa Boğan Depremde Hayatını Kaydeden Kardeşlerimize Bir Kez Daha Allah’tan Rahmet, Yaralılarımıza Da Şifalar Diliyoruz. Toplumsal Dayanışma İle Bu Büyük Afetin Yaralarını Da Hep Birlikte Saracağız.

ETİKETLER: