DOLAR 42,4433 EURO 49,3649 STERLİN 56,4180 GRAM ALTIN 5.663,63 BIST 100 10.914,65 BITCOIN $90.956
Facebook TwitterX Instagram YouTube

Arama Haber Code Logo Arama

HABERLER

İstanbul Milletvekili Boyraz'dan Gürünlü kadın kursiyerlere destek

Sivas'ta Gürün Halk Eğitim Merkezi bünyesindeki kursiyerler için daha önce kumaş yardımında bulunan İstanbul Milletvekili Osman Boyraz, kadın kursiyerler için bu kez 20 bin liralık ödenek tahsisi sağl

Giriş: 09.03.2021 01:46
Paylaş
İstanbul Milletvekili Boyraz'dan Gürünlü kadın kursiyerlere destek

Sivas'ta Gürün Halk Eğitim Merkezi bünyesindeki kursiyerler için daha önce kumaş yardımında bulunan İstanbul Milletvekili Osman Boyraz, kadın kursiyerler için bu kez 20 bin liralık ödenek tahsisi sağladı.

SİVAS (İGFA) - Sivas'ın Gürün ilçesini geçtiğimiz Ocak ayında ziyaret eden İstanbul Milletvekili Osman Boyraz, Halk Eğitim kursiyerlerine desteğini sürdürüyor.

Daha önce 45 bin lira değerinde bin 1200 metre kumaşı kuruma göndererek kumaş ihtiyacını gideren Milletvekili Boyraz, sadece üretim aşamasında değil, pazar bulma konusunda da bizzat ilgilenerek kuruma ve kursiyerlere desteğini esirgemediğini gösterdi. Gürün Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mustafa Sandıkkaya, Milletvekili Boyraz'ın Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü kanalıyla açılan kurslarda kullanılmak üzere 20 bin lira bir ödenek daha sağladığını söyledi.

Hatırlanacağı gibi, Milletvekili Osman Boyraz, 22 Ocak.2021 tarihindeki Sivası'ı ziyaretinde Halk Eğitim Müdürlüğü bünyesinde Sivas Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü iş birliğinde açılan, maske ve salıncak üretim atölyesini ziyaret etmişti. Ziyareti esnasında kadın kursiyerler ile hasbihal eden Boyraz, pandemi döneminde yaptıkları  bu çalışmaların çok değerli olduğunu belirtmiş ve kadınlarımıza destek olacağını söylemişti.

Yorumlar

Haber Arama