Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
22°C
Bursa
22°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Çok Bulutlu
17°C
Salı Çok Bulutlu
18°C

Bakan Fidan’ın Bursa’da ‘Fetih’ yolculuğu

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, dünyanın buluşma noktası olan Panorama 1326 Bursa Fetih Müzesi’nde Dışişleri Bakanı Hakan Fidan’ı ağırladı.

Bakan Fidan’ın Bursa’da ‘Fetih’ yolculuğu
A+
A-

Bir dizi ziyaret için Bursa’ya gelen Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, bu ziyaret kapsamında Osmangazi Belediyesi tarafından Bursa’ya kazandırılan ve dünyanın 136 ülkesinden ziyaretçiyi ağırlayan Panorama 1326 Bursa Fetih Müzesi’ni gezdi. Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, dünyanın tam panoramik en büyük müzesini Bakan Fidan’a gezdirirken müzenin sanatsal ve teknik özellikleri hakkında bilgi verdi.

Bursa’nın fethedildiği 6 Nisan 1326 gününün sanatsal olarak anlatıldığı müzeyi çok beğenen Bakan Fidan, Türk tarihinin gelecek nesillere aktarılmasını sağlayacak önemli bir eserin kazandırılmasından dolayı Başkan Dündar’a teşekkür etti. Bakan Fidan, müze ziyaretinin ardından gençlerle buluştu.