DOLAR
32,3603
EURO
34,7392
ALTIN
2.392,78
BIST
10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Hafif Yağmurlu
21°C
Bursa
21°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
16°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
17°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Açık
23°C

Bakan Işıkhan: Bursa, çalışma hayatında da öncülük yapıyor

Bakan Işıkhan: Bursa, çalışma hayatında da öncülük yapıyor
A+
A-

AK Parti Bursa Milletvekili Ahmet Kılıç, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan’ı ziyaret etti. Ziyarette, çalışma hayatındaki gelişmeler ve Bakan Işıkhan’ın Bursa’ya yapacağı ziyaret değerlendirildi.

Bakan Işıkhan, ziyarette yaptığı açıklamada, pandemi, depremler ve bölgesel çatışmalara rağmen Türkiye’nin hala istikrarla büyümeye, üretmeye devam ettiğini kaydetti.

“Türkiye, güçlü ekonomik altyapısı sayesinde emin adımlarla yoluna devam ediyor” diyen Işıkhan, “Yaşanan tüm bu olumsuzluklara rağmen ülkemiz bu süreci rekor büyüme oranlarıyla kapattı. Türkiye, yaptığı dev yatırımlar, ihracatta kaydettiğimiz ilerleme ve istikrarlı büyümesiyle, artık önüne daha büyük ve uzun vadeli hedefler koymuştur. Çalışma hayatında da Türkiye Yüzyılı’nı birlikte inşa edeceğiz. Cumhurbaşkanımız’ın liderliğinde bu yüzyılı emeğin, üretimin ve alın terinin yüzyılı yapacağız” diye konuştu.

AK Parti Bursa Milletvekili Ahmet Kılıç ise, görüşmede Bursa’nın güçlü ekonomik altyapısıyla çalışma hayatında da öncülük yaptığını söyledi.

“Bursa, üretim, istihdam ve yatırım politikalarımız sonucunda ülke çapında işgücümüz 32 milyona ulaştı. Burada da Bursa’nın önemli bir payı var” diyen Kılıç, “Ülkemizin lokomotif kentlerinin başında gelen Bursa, çoğu alanda olduğu gibi işgücünde de büyük bir katma değer sağlıyor. Bursa’nın özelikle yetişmiş işgücü bakımından öne çıktığına işaret eden Kılıç, “İzlenen politikalar ve çalışma hayatında yapılan düzenlemelerle Bursa, ekonomideki öncülüğünü sürdürmeye devam edecektir” dedi.**

Görüşmede, Bakan Işıkhan’ın bir süre sonra Bursa’ya yapacağı ziyaret de değerlendirildi.