DOLAR
32,2228
EURO
35,0669
ALTIN
2.495,69
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
25°C
Bursa
25°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Az Bulutlu
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C
Salı Parçalı Bulutlu
28°C

BALKANTÜRKSİAD ile BEV iftarda bir araya geldi

BALKANTÜRKSİAD ile BEV iftarda bir araya geldi
A+
A-

BALKANTÜRSİAD, her yıl geleneksel olarak organize edilen iftar programını bu yıl deprem bölgesinde gerçekleştirdi. BALKANTÜRSİAD, dernek içindeki çalışmalarını da aralıksız sürdürüyor. Balkan Rumeli Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği’nin (BALKANTÜRKSİAD) Mart ayında gerçekleşen 7. Olağan Genel Kurul toplantısının ardından BEV, yeni seçilen yönetim ve kurullarının üyelerinin katılımıyla Podyum Park’ta tanışma toplantısı gerçekleşti.

Uludağ Gazetesi

BALKANTÜRKSİAD’ın tanışma toplantısına BALKANTÜRKSİAD Başkanı Fatih Şakir, BALKANTÜRK Eğitim Vakfı (BEV) Başkanı İlhan Uslu, Haysiyet Divanı Başkanı Vehbi Varlık ve divan üyeleri, Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Berat Tunakan ve kurul üyeleri, Denetim Kurulu Üyeleri, BALNET Grubu Başkanları, Genç Nesil Çalışma Grubu Başkanı, BALKANTÜRKSİAD Yönetim Kurulu üyeleri ile BEV Yönetim ve Denetim Kurulu üyeleri katıldı.

Programda kısa bir konuşma yapan BALKANTÜRKSİAD Başkanı Fatih Şakir, BALKANTÜRKSİAD’ın her gün daha da güçlenerek yoluna devam ettiğini, istikrarlı adımlar attığını ifade ederken bu güçlü adımların arkasında ise kurulları ile yönetium kurulu üyelerinin fedakarlıkları olduğunu belirtti.

Uludağ Gazetesi

Başkan Fatih Şakir sözlerinin devamında “Her sene geleneksel olarak düzenlediğimiz iftar programını bu yıl ise Hatay’da 4.000 kişinin katılımıyla gerçekleştirdik. Bu vesile ile depremde hayatını kaybeden kardeşlerimize Allah’tan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyoruz. Yaraları beraber saracağız. Bugün burada bulunan kişiler seçilmiş kişiler. BALKANTÜRKSİAD’ın kurulları içerisinde yer alan kişiler. Dolayısıyla çok değerlisiniz. Yönetimler değişiyor, istişare kurulları değişiyor ama birbirlerini tanımıyorlar. Bu anlamda tanışma programı olarak da yemeğimiz görülebilir” dedi.

Başkan Şakir sözlerini, “BALKANTÜRKSİAD ve BEV bir aile. Biz ayrı değiliz, Balkantürk Evi’ni beraber yaptık. Şimdi ise önümüzde Kız Öğrenci Yurdu var onun için de beraber çalışıyoruz” diyerek tamamladı.

Uludağ Gazetesi

BEV kız yurdu için ilk kazma vuruluyor

Gecede söz alan BEV Başkanı İlhan Uslu da BEV ve BALKANTÜRKSİAD’ın büyük bir aile olduğunu vurguladığı konuşmasında, en büyük projelerinin BEV Kız Öğrenci Yurdu olduğunu ve ilk kazmayı vurmak için bir engel kalmadığını söyledi.

BALKANTÜRSİAD’ın yeni yönetim kurulu üyeleri Nedim Yılmaz, Seda Ayhan, Erol Kılıç, Halil Sevük ve Turan Cesur‘un kendilerini tanıttığı programda BALKANTÜRKSİAD’ın Kurucu Başkanı Naci Şahin, Yüksek İstişare Kurulu Başkanı ve Geçmiş Dönem Başkanı Berat Tunakan ile Haysiyet Divanı Başkanı Vehbi Varlık da görüşlerini paylaştılar. Program Nisan ayında doğan üyelere doğum günü kutlaması ve toplu fotoğraf çekimiyle son buldu.

Uludağ Gazetesi