DOLAR
32,2636
EURO
35,0659
ALTIN
2.464,33
BIST
10.319,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
25°C
Bursa
25°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
25°C
Cumartesi Az Bulutlu
24°C
Pazar Az Bulutlu
26°C
Pazartesi Açık
26°C

Başkan Aktaş TÜED Uludağ Şubesi’ni ziyaret etti

A+
A-

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Uludağ Şubesi’nin  15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda açtığı standı ziyaret etti.

Başkan Alinur Aktaş stantta TÜED Uludağ Şubesi Başkanı Kenan Pars tarafından karşılandı. Başkan Parsi Alinur Aktaş’a emeklilerin çözüm bekleyen sorunlarını içeren dosyayı sunarak Bursalı emeklilerin Bursa Büyükşehir Belediyesi’nden beklentilerini ve taleplerini aktardı.

Ziyarette konuşan Pars: “Bursa 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda açtığımız stand ile her gün yüzlerce emeklimizle konuşuyoruz, dertleşiyoruz ve taleplerini dinliyoruz. Onların sorunlarını dile getirmek adına sıkıntılarını dinliyoruz. Kendi çözüm önerilerimizi anlatıyoruz. Ayrıca şubemizin faaliyetlerinden, TÜED Uludağ Şube Üyesi olmanın ayrıcalıklarından ve birlikte hareket etmemiz adına bir çatı altında birleşmemiz gerektiğini anlatıyoruz. Toplumun en mağdur kesimi olan emeklilerimizin taleplerini daha yüksek sesle dile getirebilmemiz adına üye olmaya davet ediyoruz. Ziyaretiniz bizi çok mutlu etti. Size emekliler adına teşekkür ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

Başkan Alinur Aktaş’ta yaptığı açıklamada “Emeklilerimiz, büyüklerimiz bizlerin baş tacıdır. Onların taleplerini bizlere ilettiğiniz için sizlere teşekkür ederim. Bursa Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman yanınızdayız. Çalışmalarınızda başarılar dilerim.” diye konuştu.