DOLAR
32,2633
EURO
35,0663
ALTIN
2.466,23
BIST
10.319,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
25°C
Bursa
25°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
25°C
Cumartesi Az Bulutlu
24°C
Pazar Az Bulutlu
26°C
Pazartesi Açık
26°C

Başkan Ali Özkan’dan Kurban Bayramı mesajı

Başkan Ali Özkan’dan Kurban Bayramı mesajı

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, Kurban Bayramı dolayısıyla anlamlı bir mesaj yayımladı. 

Başkan Özkan mesajında, bayramların insanlar arasındaki yardımlaşma ve kardeşlik duygularını daha da güçlendiren ortak değerlerimiz olduğuna vurgu yaparak, bu anlamlı günlerde dargınlıklara son verilmesi, ihtiyaç sahiplerinin ve büyüklerin de unutulmaması gerektiğini hatırlattı.

Ortak değerlerimiz
Özkan mesajında, şu ifadelere yer verdi: “Toplumsal birlikteliğimizi ve dayanışma ruhumuzu güçlendiren bayramlar; sevgi, saygı, hoşgörü ve kardeşlik duygularının en güzel şekilde yaşandığı ortak değerlerimizdendir. İnsani değerlerin en güzel şekilde yaşatılarak millet olma bilincinin şekillendiği, ihtiyaç sahiplerinin her zamankinden daha fazla hatırlandığı, birlikte yaşama iradesinin güç kazandığı bir bayrama daha hep birlikte ulaşmanın mutluluğunu paylaşıyoruz. Her bayramda olduğu gibi bu bayramda da soframızı, ekmeğimizi, dostluğumuzu, sevgimizi, kardeşliğimizi tüm samimiyetiyle paylaşacağız. Rabbim birlik ve beraberliğimizi hiç bozmasın. Bu vesileyle, bayramın ülkemize ve tüm insanlığa huzur ve mutluluk getirmesini diliyor; başta Karacabeyli hemşerilerimin olmak üzere ve ülkemizin ve tüm İslam aleminin Kurban Bayramı’nı tebrik ediyorum. Dostluk ve kardeşliğimizi paylaştığımız nice bayramlara ulaşmak dileğiyle.”