DOLAR
32,2584
EURO
34,6908
ALTIN
2.400,93
BIST
10.336,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
26°C
Bursa
26°C
Az Bulutlu
Çarşamba Hafif Yağmurlu
22°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
19°C
Cuma Yağmurlu
14°C
Cumartesi Açık
19°C

Başkan Aydın: Türk adaletine inancım sonsuzdur

A+
A-

KDG Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Sırrı Aydın önemli açıklamalarda bulundu. KDG Şirketler Grubu olarak yaptıkları projeler ile Bursa’nın çehresini değiştirerek, kent estetiğine önemli katkılarda bulunduklarını söyleyen Aydın, son zamanlarda başarılarını çekemeyen bazı çıkar odaklarının çeşitli karalama kampanyaları ve mesnetsiz iddialar ile projelerine gölge düşürmeye çalıştıklarını ifade etti.

Sırrı Aydın açıklamasında, ”Bu kentin değerli iş adamlarından Tuğrul Kutluay ile birlikte, Bursa ilinde birçok projeyi sorunsuz gerçekleştirdik. Devam eden ve sonuna yaklaştığımız kentsel dönüşüm projemiz Mavi İnci Konakları konusunda ise; A.S.D, İ.Ş. ve E.A. gibi bu güne kadar hiç bir vasfı olmayan, emek hırsızlığını meslek edinmiş bu kişilerle, bu şahısları destekleyen, ardındaki şebeke, emekçi insanların malını zorla gasp etmek umuduyla, şahsi çıkar ve menfaatleri doğrultusunda sahte belgeler düzenlemiş,  yalan ve iftirada bulunmuştur. Özellikle sosyal medyada sürekli olarak karalama propagandası yapan bu şahıslar şirketimizi, ismimizi karalayıp aynı zamanda masum insanlara, maliklere ve ev sahiplerine yalan yanlış bilgi vererek psikolojisini bozmuş ve şirketimize karşı vatandaşları kışkırtarak daireleri gasp edileceğimiz iddiasıyla önce ortalığı karıştırmış sonra da bazı daireleri bu yolla paylaşma sevincine kalkışmışlardır. Bu güne kadar bu tür mesnetsiz şahıslara cevap verme zorunluluğu hissetmememize rağmen, müşterilerimizle aramızda güven sorunu yaşanmaması, ismimizin bu tür yalan haberler ile karalanmasına bir son verme adına insanları aydınlatma zorunluluğu doğmuştur.  Bu mesnetsiz iddiaları ortaya atan şahıslar ve başlarını omuzlarına yasladıkları rüşvet şebekesi, bugün itibari ile şirketimize vermiş olduğu zararı, yaptıkları kanun dışı işler ve bulundukları iftiraları mahkeme huzurunda görülüp, hesap verecekler ve gereken en ağır cezayı alacaklardır. Bu konuda Türk adaletine inancım sonsuzdur.” ifadelerini kullandı.

KDG Şirketler Grubu olarak bundan sonraki yatırımları hakkında da bilgi veren Sırrı Aydın, ”KDG Şirketler Grubu olarak ülkemize ve şehrimize katma değer üretmek, Türkiye Yüzyılında, insanımızı çok daha güzel projeler ile buluşturmaya devam edeceğiz. Çok yakında kuracağımız televizyon kanalı ile de ülkemiz ve Bursa’ya hizmet etmeye devam edeceğiz. Bizi izlemeye devam edin” ifadeleriyle sözlerini noktaladı.