Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Yağmurlu
14°C
Bursa
14°C
Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
20°C
Pazar Hafif Yağmurlu
17°C
Pazartesi Açık
19°C
Salı Açık
20°C

Başkan Erdem öğrencilerle fidan dikti

Başkan Erdem öğrencilerle fidan dikti
A+
A-

Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, ‘Orman Haftası’ kapsamında öğrencilerle bir araya gelerek fidan dikti.

Nilüfer Belediyesi ağaçlandırma çalışmalarına ‘Orman Haftası’nda da devam etti. 21-26 Mart tarihleri arasında kutlanan Orman Haftası kapsamında çok sayıda öğrenci Nilüfer Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin hazırladığı alanlarda fidan dikti. Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem ve başkan yardımcılarının da katıldığı etkinlikte çınar ve akça ağaç türlerinden fidanlar toprakla buluşturuldu. 

Üçevler ve Kültür mahallelerinde düzenlenen etkinliğe Nilüfer Belediyesi Burak Berk Kreşi, MY Okulları, Abdurrahman Vardar İlkokulu, Ertuğrul Okulları, Bursa Disleksi Özel Eğitimi Merkezi ile Özel Akan Okulları’nın öğrencileri katıldı. 

Başkan Erdem ile birlikte fidan diken öğrenciler renkli görüntülere imza attı. Öğrenciler kendi elleriyle fidan dikimi gerçekleştirirken, ağaçlar ve bakımları hakkında da bilgilendirildi. 

Etkinliğe katılarak ağaçlandırma çalışmalarına destek veren öğrenci ve okul yöneticilerine teşekkür eden Başkan Turgay Erdem, fidan dikme çalışmalarının Nilüfer’in farklı bölgelerinde devam edeceğini dile getirdi. 

ETİKETLER: