DOLAR
32,2828
EURO
34,6228
ALTIN
2.409,35
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
18°C
Bursa
18°C
Az Bulutlu
Perşembe Hafif Yağmurlu
20°C
Cuma Yağmurlu
17°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
17°C
Pazar Açık
20°C

Başkan Kanar’dan 24 Kasım Öğretmenler Günü mesajı

Başkan Kanar’dan 24 Kasım Öğretmenler Günü mesajı
A+
A-

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Başkan Kanar’’ Öğretmenlerin kutsal mesleklerini icra ederken gösterdikleri fedakârlık ve özveriden dolayı onlara şükranlarını sunduğunu dile getirdi.
Başkan Kanar mesajında şu ifadelere yer verdi:
“Değerli Öğretmenlerimiz, 24 Kasım, ülkemizin dört bir yanında öğrencilerimize ışık tutan, onları aydınlık yarınlara hazırlayan kıymetli öğretmenlerimizin günüdür. Sizler, toplumumuzun şekillenmesinde ve gelişmesinde en önemli rolü üstlenen, geleceğimizin mimarlarısınız. Her biriniz, bilgiyi sevgiyle harmanlayarak genç zihinlere aktarıyor, onlara sadece derslerin ötesinde hayatı öğretiyorsunuz. Fedakârlıkla, sabırla ve sevgiyle donattığınız öğrencilerimiz, sizlerin önderliğinde daha aydınlık bir geleceğe yürüyor. 24 Kasım, sadece öğretmenlerimizin günü değil, aynı zamanda Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün milletimize armağan ettiği bu özel mesleği kutlama günüdür. Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk’ün ifadesiyle, ‘Milletleri kurtaranlar yalnız ve ancak öğretmenlerdir.’ Sizler, milletimizin geleceğini inşa eden en değerli kahramanlarsınız. Bu vesileyle fedakârlığın ve sevginin timsali kıymetli öğretmenlerimize en kalbi şükranlarımı sunuyor, başta Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve görevi başında şehit olmuş eğitimciler olmak üzere tüm emekli ve görevi başında gençlere yol gösteren öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum. ’dedi.