DOLAR
32,2081
EURO
34,8604
ALTIN
2.444,95
BIST
10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
20°C
Bursa
20°C
Az Bulutlu
Pazar Hafif Yağmurlu
16°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C
Çarşamba Açık
19°C

Başkan Özkan’dan 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı

Başkan Özkan’dan 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 100. yıl dönümü dolayısıyla anlamlı bir mesajı yayımladı.

Özkan mesajında, tarihimizin önemli dönüm noktalarından birisi olan ve bir milletin vatan sevgisiyle, onuruyla verdiği bağımsızlık mücadelesinin en güzel örneklerinden olan 30 Ağustos Zaferi’nin 100. yıl dönümünü, birlik ve beraberlik içerisinde kutlamaktan dolayı büyük bir gurur yaşadıklarını ifade etti.

Destansı zafer

30 Ağustos Zaferi’ni, ‘Türk milletinin kadın-erkek, genç-yaşlı demeden, tüm fertleriyle birlikte topyekun direniş gösterdiği bir destan’ olarak nitelendiren Başkan Özkan, bizlere düşen görevin sağlam ve güçlü temeller üzerine kurulan Türkiye Cumhuriyeti’ne ilelebet sahip çıkmak olduğunu söyledi.

Özkan mesajında şu ifadelere yer verdi: “30 Ağustos Zaferi, Türkiye Cumhuriyetine giden yolda en önemli dönüm noktalarından biri olmuştur. Bu şanlı zafer, aziz Türk milletinin en çaresiz, en zorlu zamanlarda bile karşısına çıkan güçlükleri birlik ve beraberlik içinde aşabildiğinin göstergesidir. Bağımsızlık ve vatan sevdasını asırlardır tüm dünyaya göstermiş olan Türk milleti, bu uğurda canları pahasına mücadele etmekten asla geri kalmamıştır. Bu kararlı duruş, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da aynı şekilde devam edecek ve ülkemizi güçlü Türkiye hedefinden saptırmaya kimsenin gücünün yetmeyecektir. Bu vesileyle, cennet vatanımızı bizlere emanet eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm kahramanlarımızı bir kez daha minnetle ve şükranla yad ediyorum. 30 Ağustos Zafer Bayramı’mız kutlu olsun.”