DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
18°C
Bursa
18°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
19°C
Salı Az Bulutlu
19°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C

Başkan Taban, Alanyurt’ta site sakinleriyle buluştu

Başkan Taban, Alanyurt’ta site sakinleriyle buluştu

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, alt yapı çalışmalarının devam ettiği Alanyurt bölgesinde site ziyaretlerini sürdürüyor. Başkan Taban, bu kapsamda dün akşam Yunusemre Mahallesinde bulunan Şehri Altın Sitesine misafir oldu.

Başkan Taban, site sakinleriyle birlikte civar site yöneticilerinin de katıldığı buluşmada, alt yapı çalışmaları başta olmak üzere bölgenin sorunları ve talepleri üzerine istişarelerde bulundu.

Alt yapı çalışmaları hakkında bilgiler verdi

Başkan Taban, buluşmada yaptığı konuşmada, Alanyurt bölgesinde 4 mahallede alt yapı çalışması yapıldığını hatırlattı. Alt yapısı tamamlanan bölgelerde asfaltlamaya da başlandığını belirten Başkan Taban, “Bu bölgelerimizde epeyce yol aldık. Ancak bunlar bir süreç. Bugünden yarına yapılması mümkün olmayan işler. Sabır gerektiren, sonucunda da herkesin mutlu olacağı işler. Büyükşehir Belediye Başkanımız Alinur Aktaş ciddi bir yatırımla bu çalışmaları koordine ediyor. Toplamda 2 katrilyonluk bir yatırımdan söz ediyoruz. Emek ve sabır isteyen bir iş. Bizler en kısa sürede tamamlamak için gayret gösteriyoruz. Tamamlandığında da herkesin iyi ki olmuş dediği bir çalışma bu. Alt yapı çalışmalarının tamamlandığı bölgelerde biz bunun konforunu yaşamaya başladık. En sıkıntılı bölgelerden hiç şikayet gelmez oldu. Alanyurt’ta aynı konfora erişecek” dedi.

Vatandaşların talep ve önerileri alındı

Başkan Taban, buluşmada vatandaşların sorularını da yanıtladı. Bölge özelinde eksikler, şikayetler ve talepler tek tek not alınırken, sorunların çözümü noktasında da karşılıklı istişareyle fikirler üretildi.