DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
22°C
Bursa
22°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Çok Bulutlu
17°C
Salı Çok Bulutlu
18°C

Başkanlar İznik’te Buluştu

Bursa Kültür, Turizm ve Tanıtma Birliği’nin Tanıtım ve Tecrübe Paylaşımı Programı İznik Belediye Başkanı Kağan Mehmet Usta’nın ev sahipliğinde gerçekleşti.

Başkanlar İznik’te Buluştu
A+
A-

15-17 Aralık tarihlerinde İznik’te gerçekleşen programa Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, Kestel Belediye Başkanı Önder Tanır, Yenişehir Belediye Başkanı Davut Aydın, Harmancık Belediye Başkanı Yılmaz Ataş, Keles Belediye Başkanı Mehmet Keskin, Büyükorhan Belediye Başkanı Ahmet Korkmaz, İznik Belediye Başkanı Kağan Mehmet Usta, AK Parti İznik İlçe Başkanı İnanç Şahin, Bursa Büyükşehir Belediyesi Dış İlişkiler Dairesi Başkanı Abdülkerim Baştürk, Bursa Kültür Turizm ve Tanıtma Birliği Meclis Üyeleri katıldı.

Bilgilendirme ve sunumlar ile başlayan programda ilk olarak Bursa Büyükşehir Belediyesi Dış İlişkiler Dairesi Başkanı Abdülkerim Baştürk Bursa genelinde gerçekleştirilen çalışmalarla ilgili sunum gerçekleştirdi.

İznik Belediye Başkanı Kağan Mehmet Usta da İznik Tanıtım Sunumu ve 2019-2023 yılları arasında İznik’te gerçekleştirilen çalışmalarla ilgili heyete sunum gerçekleştirdi.

Bir sonraki programda İznik’in tarihi ve kültürel mekânlarını ziyaret eden heyete Başkan Usta rehberlik etti. Aynı gün program Doç. Dr. Yüksel Okşak tarafından gerçekleştirilen Turizm Ekonomisi konulu sunum ile devam etti.

İznik Belediye Başkanı Kağan Mehmet Usta gerçekleşen program ile ilgili yaptığı açıklamada “Bursa Kültür, Turizm ve Tanıtma Birliğimizin Tanıtım ve Tecrübe Paylaşımı Programı ilçemizde ev sahipliği yaptık. Belediye Başkanı, meclis üyesi ve ilgili bürokrat arkadaşlarımıza katılımları sebebiyle teşekkür ediyorum” diye konuştu.