DOLAR
32,2537
EURO
35,0935
ALTIN
2.464,68
BIST
10.319,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
25°C
Bursa
25°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
25°C
Cumartesi Az Bulutlu
24°C
Pazar Az Bulutlu
26°C
Pazartesi Açık
26°C

Batman Petrolspor’a baklavalı moral

Batman Petrolspor’a baklavalı moral
A+
A-

Batmanlı iş insanı Aydın Gülmez ve Nacaroğlu Baklavaları Sahibi Hafit Çiftçi, Petrolspor’a destek vermek için antrenmanı ziyaret ederek, sporculara baklava ikram etti.

BATMAN (İGFA) – Batman’da Petrolspor eski başkanı Aydın Gülmez ve Nacaroğlu Baklavaları Sahibi Hafit Çiftçi, Petrolspor’un 61. kuruluş yıldönümü dolayısıyla sporculara moral amaçlı baklava ikramında bulundu.

Sporcuları idmanda ziyaret eden iş insanları Gülmez ve Çiftçi, bu süreçte herkesin üzerine düşeni yapması gerektiğini belirterek, Petrolspor’a Perşembe günkü maçlarında başarılar diledi. “Önümüzde uzun bir lig maratonu var. Mağlubiyetleri unutup, Perşembe günü grubun güçlü ekibi Erokspor’u yenerek çıkışa geçeceğimize inanıyoruz” diyen eski kulüp başkanı Aydın Gülmez, “61. Kuruluş yıldönümünde kulübümüzün manevi desteğe ve morale ihtiyacı var. Bir Petrolspor’lu olarak, eleştirileri bir kenara bırakıp, takımımızın başarısı için her zaman yanında olacağız” dedi.
Öte yandan Petrolspor’un TPAO tesislerindeki idmanını, Kulüp Başkanı Abdulvahap Akbaş ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte az sayıda taraftar izledi.