DOLAR 42,4433 EURO 49,3649 STERLİN 56,4180 GRAM ALTIN 5.663,63 BIST 100 10.914,65 BITCOIN $90.956
Facebook TwitterX Instagram YouTube

Arama Haber Code Logo Arama

HABERLER

BESAŞ pidelerine Ramazan’da yoğun ilgi

Bursa Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden BESAŞ tarafından Ramazan ayına özel üretilen pideler, kent genelinde yoğun talep görüyor. Sağlıklı ve uygun fiyatlı ürün politikasıyla üretim yapan BESAŞ, Ramazan boyunca on binlerce haneye sıcak pide ulaştırıyor.

Giriş: 03.03.2026 13:46
Paylaş
BESAŞ pidelerine Ramazan’da yoğun ilgi

Organize Sanayi Bölgesi’ndeki modern tesislerde hijyenik koşullarda hazırlanan 450 gramlık Ramazan pidesi, 25 TL’lik satış fiyatıyla kilogram bazında Türkiye’nin en ekonomik ürünlerinden biri olarak öne çıkıyor. Ürün, her gün kentin dört bir yanındaki satış noktalarında vatandaşlarla buluşuyor.

Satış noktalarında pidelerini alan Bursalılar, hem kalite hem de fiyat açısından memnuniyetlerini dile getiriyor. Vatandaşlar, Ramazan ayında sofralarına katkı sağladığı gerekçesiyle Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’e teşekkür etti.


Yorumlar

Haber Arama