DOLAR 42,4433 EURO 49,3649 STERLİN 56,4180 GRAM ALTIN 5.663,63 BIST 100 10.914,65 BITCOIN $90.956
Facebook TwitterX Instagram YouTube

Arama Haber Code Logo Arama

HABERLER

BEV eğitime katkılarını sürdüreceğini açıkladı

Balkantürk Eğitim Vakfı’nın (BEV) 17. Olağan Mali Kurulu BALKANTÜRK Evi’nde gerçekleştirildi. Divan Başkanlığı’nı CHP Bursa Milletvekili Prof. Dr. Yüksel Özkan, Divan Kurulu üyeliklerini de Öztürk Ya

Giriş: 27.02.2023 12:01
Paylaş
BEV eğitime katkılarını sürdüreceğini açıkladı

Balkantürk Eğitim Vakfı’nın (BEV) 17. Olağan Mali Kurulu BALKANTÜRK Evi’nde gerçekleştirildi. Divan Başkanlığı’nı CHP Bursa Milletvekili Prof. Dr. Yüksel Özkan, Divan Kurulu üyeliklerini de Öztürk Yazıcı ile Murat Yenginer’in yaptığı genel kurulun açılışında konuşan BEV Başkanı İlhan Uslu, ülkemizi yasa boğan depremlerde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılara da acil şifalar dilerken, “Her şeyden önce depremde hayatını kaybeden her kardeşimiz için ayrı ayrı içimiz yanıyor. Ülkemizin karşılaştığı bu afeti ancak dayanışmayla atlatacağımıza inanıyoruz. BEV ve BALKANTÜRKSİAD olarak depremin ilk gününden itibaren elimizden gelen yardımı ilgili kurumlar aracılığıyla yaptık ve yapma da devam ediyoruz. Ne gerekiyorsa onu yapmaya hazırız. Bu yara hepimizin ve hep birlikte sarmalıyız” dedi. 

BEV’İN YURT PROJESİ EMİN ADIMLARLA DEVAM EDİYOR

Balkantürk Eğitim Vakfı’nın gün geçtikçe büyüyerek çalışmalarına devam ettiğini belirten Başkan İlhan Uslu, inşa etmeyi planladıkları BEV Kız Öğrenci Yurdu’nun da çalışmalarının devam ettiğini dile getirdi. İlhan Uslu, “BEV’in çalışmalarından en önemlilerinden biri yurt projemiz. Komitelerimiz kendi alanlarında çalışıyorlar ve çok güzel projeler çıkarıyorlar. Mentorlük çalışmalarımızdan başarılı sonuçlar aldık. BEV Yurdu projemizin inşa sürecini emin adımlar sürdürüyoruz. Her şeyiyle Türkiye’ye örnek olacak bir projeyi hayata geçirmek istiyoruz. Tamamen bağışçıların katkıları ile yapılıyor” dedi.

Toplantıda konuşan CHP Bursa Milletvekili Erkan Aydın da, BEV’in çok önemli çalışmalara imza attığını ifade ederek toplantının hayırlı olmasını diledi.

Konuşmaların ardından BEV’in 2022 yılı çalışma raporu ve mali tabloları ile bilançosu müzakere edilerek oy birliği ile onaylandı.

Genel Kurulun dilek ve temenniler bölümünde konuşan BEV Kurucu Başkanı Naci Şahin ile BALKANTÜRKSİAD Başkanı Fatih Şakir de gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundular.

Yorumlar

Haber Arama