DOLAR
32,2322
EURO
34,7506
ALTIN
2.410,52
BIST
10.267,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
26°C
Bursa
26°C
Az Bulutlu
Çarşamba Hafif Yağmurlu
21°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
18°C
Cuma Yağmurlu
14°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
18°C

BINANCE KRİPTO İŞLEMLERİNİN HIZINI ARTTIRMAK İÇİN ATAKTA

A+
A-

Binance bir taraftan tepki çeken işçi tasfiye politikasının yanı sıra işleri dengeleme yolunu seçmişe benziyor. Binance kripto borsasının en yüksek hacmine sahip olmasının ağırlığını da koruma adına yeniliklerle karşımıza çıkmış bulunmakta.

Binance İşçi Tasfiyesi İle Aldığı Tepkiyi İşlem Hızını Arttırarak Tolere Edebilecek Mi?

Her ne kadar kripto borsası dengesiz ve düşüşle dolu dominasyonların sahibi olsa da bu piyasada en önemli yerlerden birine sahip Binance sonuna kadar mücadeleyi bırakmama yolunda. Bunun için de en son kripto işlemlerin hızının arttırılması doğrultusunda adımlar attığını duyurdu. Peki neydi bu adım?? Binance daha öncesinde de duyurusunu yaptığı  Lightning Network entegrasyonu çalışmalarının sonuçlandığını duyurdu.

Lightning Network Entegrasyonu  Kripto Borsası İçin Neleri Sunacak?

Geçen aylarda kripro borsası, bitcoin işlemlerinin yoğunluğunu belli tıkanıklarla ve yavaşlayan işlemlerle oldukça problemli geçirmiş oldu. Binance’i de bir çözüm bulma yoluna soktu. Nihayetiyle Lightning Network Entegrasyonu  seçimi bu aşamada tercih edilmiş oldu.

Tabi Binance, piyasanın en yüklü hacminin sahibi olarak ilk defa bir şeyi denemiyor bu adımıyla. Daha önceleri ve hali hazırda Lightning Network birlikteliğinden memnun olan pek çok firmanın yaptığını uygulamaya koymuş durumda. Bu gelişmenin ise gerek kullanıcılar gerekse genel kripto piyasası tarafından olumlu ve de geç kalınmış bir adım olduğu görüşünün hakim olduğu gözlemlenmekte.