Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Parçalı Bulutlu
25°C
Bursa
25°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Az Bulutlu
25°C
Pazartesi Açık
27°C
Salı Açık
27°C

Birçok vatandaşın muzdarip olduğu egzama hastalığına çözüm Bursa’da geldi.

Birçok vatandaşın muzdarip olduğu egzama hastalığına çözüm Bursa’da geldi.
A+
A-

Şifalı otlarla yapılan egzama ilacı, hastaların derdine çare oluyor.

Hayatı oldukça zorlaştıran egzama hastalığına çare, Bursalı aktardan geldi.

Aktarlar ve Baharatçılar Federasyonu Genel Başkanı Halit Özdemir, yaptığı bitkisel karışımlarla egzama hastalığını tedavi ediyor.

“Hazırladığımız ilaç tamamen doğal” diyen Halit Özdemir, “Bu ilaç egzamanın bütün türlerine etki ediyor. Bazılarında iltihaplı, kabarcık şeklinde, saç diplerinde olan ya da kuru olarak egzama belirti gösterebiliyor. Yaptığımız ürün bunların hepsinde başarılı” dedi.

“BİZİM YAPTIĞIMIZ İLAÇ HEPSİNE ETKİ EDEBİLİYOR”

300 kişinin yaptığı ilaçla tedavi olduğunu belirten Halit Özdemir, “Ne yazık ki tıpta tamamen kaldırıcı ya da tedavi edici çözümler yok. Doktorlar başta bazı kremler veriyor ama egzama o kremlere çok hızlı bağışıklık kazanıyor. Krem ilk 15 gün iyi geliyor. 15 günden sonra hiçbir etki göstermiyor. Bu kremler sürekli değişiyor ve en sonunda kortizon tedavisi uygulanıyor. O tedavi de 1 aylık. 1 ay sonra tekrar çıkıyor ortaya. Egzama parmak aralarında yüzde ya da vücudun tamamında olabiliyor. Bizim yaptığımız ilaç hepsine etki edebiliyor. Tedavi edici bir ürün” şeklinde konuştu.

“ASİT İÇERİKLİ ÜRÜNLERİN HEPSİ EGZAMAYI TETİKLER”

Halit Özdemir, “Biri jel formda olan bir ürün. Diğeri ise hap. Jel olanı günde iki kez problemli bölgeye sürmelerini istiyoruz. Hapı ise 3 bitkinin özünden oluşturduk. Deve dikeni, karahindiba ve enginar gibi ürünler var. Bu ürünler karaciğeri destekliyor. Bu hap ile egzama vücuttan temizleniyor. 15 gün içinde gözle görülür şekilde değişmeler başlıyor. 1 ay ile 40 gün içerisinde tedavi sonuçlanmış oluyor. Bazı bünyelerde egzama inatçı çıkabiliyor. İlacı verdiğimiz kişilerle bağlantımızı koparmıyoruz. Konuşup, tedavi sürecini belirliyoruz. Bu süreçte dikkat edilmesi gereken yiyecekler var, egzamayı tetikleyen. Mesela asit içerikli ürünlerin hepsi egzamayı tetikler. Egzama geçmez ve sürekli tekrar eder. Domates, çilek, incir, kavun, karpuz, asitli içeceklerin tümü, çok fazla tatlı, çok fazla protein alarak beslenme gibi durumlar egzamayı tetikleyen faktörlerdir. Şimdi kış geliyor. Turşudan, acıdan ve baharatlardan uzak durmamız gerek. Krem ve hap beraber kullanılıyor” ifadelerine yer verdi.