DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Yağmurlu
15°C
Bursa
15°C
Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
17°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Açık
23°C
Salı Açık
25°C

Bozbey: “Bursa Kazanmaya Devam Ediyor!”

Bozbey: “Bursa Kazanmaya Devam Ediyor!”
A+
A-

CHP Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, 31 Mart 2024 tarihinde yapılan seçimlerde son durumu basın mensuplarıyla paylaştı.

SUDE FİLİZ

Bozbey, “Sevgili basın mensupları, sevgili arkadaşlarım, her saat başı açıklama yapmaya devam edeceğiz.” dedi. Sayımların devam ettiğini ve meclis üyeliği sayımlarının ortalamada yüzde ellileri geçtiğini belirten Bozbey, belediye başkanlığı sayımlarının da yarın sona doğru yaklaşacağını söyledi. Büyükşehir belediye başkanlığında kendilerine gelen verilerin yüzde seksen yedi nokta doksan sandık açıldı, Cumhuriyet Halk Partisi’nin Bursa’da ise yüzde kırk sekiz nokta otuz dokuz olduğunu sözlerine ekledi. Bazı duyumlar aldıklarını ve büyükşehir belediyesine bazı araçların, bazı tırların yanaştığını, bazı evrakların taşındığını belirten Bozbey, “Lütfen o araçları durdurun. Orada bir evlat varsa, tabii ki bunlar devletin evladı, büyükşehirin evladı, vatandaşların evladı. Yani Bursalılar evlatlarının yerlerini bilsinler. Bu emniyet mensubu arkadaşlarımızın görevidir diye düşünüyorum. Emniyet mensupları da sayın valimizi ve sayın kaymakamlarımızı bu konuda göreve davet ediyorum. Huzurlarınızda umuyorum ki hiçbir evrak oradan çıkarılmaması gerekiyor, çıkarılmamalı. Çünkü kamunun evladıdır. Üzerinde tahribat da yapılmaması gerekiyor. Ortadan da kaldırtılması gerekiyor. Özellikle bir an önce sayın valimizin bu konuda bir talimat vererek emniyet mensuplarının bu araçlara el koyup evrakları tekrar yerlerine ve kendi emrine teslim ederek orada bıraktırılmalıdır.” dedi.

Sandık görevlilerine, müşahitlere, okuyuculara ve gönüllülere teşekkür eden Bozbey, “Bu seçimin kahramanları sizlersiniz. Tüm Bursalılar yürekten teşekkürler. Sağ olun, var olun.” dedi.