<>.theiaStickySidebar:after {content: ""; display: table; clear: both;}
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak

BTSO’dan nitelikli istihdama destek

BTSO’dan nitelikli istihdama destek
24.02.2025
A+
A-

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO), iş arayanlarla işverenleri bir araya getirdi.

Osmangazi Belediyesi ve Bursa Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdürlüğü iş birliğiyle BTSO Altıparmak İstihdam Merkezi’nde üç ayrı İstihdam Buluşması düzenlendi. Buluşmalarda toplamda 700’e yakın iş görüşmesi yapıldı.

BTSO İstihdam Merkezleri, işverenlerin ihtiyaç duyduğu işgücüne erişimini sağlarken, iş arayanlara da uygun iş fırsatları sunuyor.

Şubat ayında üç farklı buluşmaya ev sahipliği yapan merkezlerde, otomotiv ve tekstil sektörlerine yönelik mülakatlar gerçekleştirildi. Firma insan kaynakları uzmanları, adaylarla görüşmeler yaptı.

TOPLU İŞ GÖRÜŞMELERİ DÜZENLENDİ

İstihdam buluşmasına katılan Mahsar Kahraman, merkezde uzmanların kendisiyle ilgilendiğini ve görüşmelerin verimli geçtiğini belirtti.

Ömer Faruk Çevik, BTSO İstihdam Merkezi sayesinde hızlı sonuç aldığını ifade etti. Kamil Kayahan da görüşmesinin olumlu geçtiğini ve ikinci mülakat için davet edildiğini söyledi.

Firma insan kaynakları uzmanları, gün boyu süren buluşmalarda çok sayıda mülakat gerçekleştirdi.

Aunde Teknik İnsan Kaynakları Uzmanı Sedanur Deveci, otomotiv sektörüne yönelik kumaş ve koltuk kılıfı üretimi yapan fabrikaları için toplu iş görüşmeleri düzenlediklerini belirtti. Özellikle dikiş operatörü pozisyonu için adaylarla görüştüklerini ve yaklaşık 150 kişilik istihdam hedeflediklerini açıkladı.