Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak

BTÜ ve BUMKAD iş birliği yapacak

BTÜ ve BUMKAD iş birliği yapacak
A+
A-

Bursa Mühendis Kadınlar Derneği (BUMKAD) Başkanı Ülfet Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri, Bursa’nın dinamiklerini oluşturan kurum ve kuruluşlar ile sivil toplum örgütlerine ziyaretlerini sürdürüyor.

BUMKAD Başkanı Ülfet Öztürk ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Bursa Teknik Üniversitesi (BTÜ) Rektörü Prof. Dr. Naci Çağlar’ı ziyaret ederek, görevinde başarılar dilediler.

Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Beyhan Bayhan ve Prof. Dr. Barış Tamer Tonguç’un da hazır bulunduğu görüşmede BUMKAD’ın çalışmaları ve hedefleri hakkında bilgiler veren Ülfet Öztürk, kadın mühendislerin çalışma yaşamında güçlenmesi ve ülke ekonomisine katkılarının artması için çeşitli projeler hayata geçirdiklerini, bu kapsamda BTÜ ile de işbirliği yapmaktan mutluluk duyacaklarını belirtti.

Bursa Teknik Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Naci Çağlar ise kadınların fırsat verildiğinde ne kadar başarılı olduklarını farklı alanlarda defalarca kanıtlayıp Türkiye’yi gururlandırdıklarını söyledi. Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Prof.Dr. Çağlar, BUMKAD’ın kadınlar ve Türkiye’nin geleceği için gerçekleştirdiği çalışmaları takdirle takip ettiğini belirterek, “Bu yolda her türlü iş ve fikir birliğine açık olacağız” dedi. 

ETİKETLER: , ,