DOLAR
32,2068
EURO
35,1270
ALTIN
2.508,93
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
23°C
Bursa
23°C
Az Bulutlu
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
29°C
Çarşamba Az Bulutlu
23°C
Perşembe Az Bulutlu
21°C

Bu Aziz Vatanı Bölemeyeceksiniz, Aziz Milletimize Diz Çöktüremeyeceksiniz

Bu Aziz Vatanı Bölemeyeceksiniz, Aziz Milletimize Diz Çöktüremeyeceksiniz
A+
A-

AK Parti Bursa Milletvekili İnşaat Yüksek Mühendisi Atilla Ödünç, TBMM’de 15 Temmuz Demokrasi ve Birlik Günü dolayısıyla bir basın toplantısı düzenledi.

Bursa Milletvekili Ödünç, istiklal ve istikbalimize gölge düşürmek için darbe girişimi dahil her yola başvuranlara, diyoruz ki; bizleri bölemeyeceksiniz, bizlere diz çöktüremeyeceksiniz. 

15 Temmuz 2016 tarihinde ordu içerisinde örgütlenmiş olan FETÖ; savaş uçakları, helikopter ve tanklarla kanlı ve hain bir darbe girişiminde bulunmuştur.

Sokakta darbeye karşı çıkan vatandaşlarımızın üzerine gözünü dahi kırpmadan tankları sürmüştür. Ankara, İstanbul, Cumhurbaşkanlığı, TBMM, Emniyet ve Kamu binaları ile darbeye karşı çıkan masum halkımızı savaş uçaklarıyla bombalayan FETÖ, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a da suikast girişiminde bulunmuştur. Darbe girişimi Aziz Milletimizin meydanları ellerinde bayraklar ile doldurarak dik durması ve devletimizin diğer unsurlarının karşı koymasıyla başarısızlığa uğramıştır. 

15 Temmuz hain darbe girişimi sırasında 173 sivil, 62 polis ve 5 asker şehit olmuştur. Darbecilerin saldırısında ayrıca 1491 vatandaşımız yaralanarak gazi olmuştur.

15 Temmuz; bu aziz milletin, millî iradenin, demokrasiye gönül verenlerin zaferidir. 

15 Temmuz; hakkın batıla, adaletin zulme, istiklalin esarete galip gelmesinin adıdır. 

Bursa Milletvekili Ödünç; Milletimiz 15 Temmuz’daki direnişiyle hem bir darbe girişimini püskürtmüş, hem de ülkemizi teslim almayı hedefleyen bir işgal teşebbüsünü engellemiştir. 

Genci, yaşlısıyla bu millet ‘Türkiye’nin geçilmez’ olduğunu tüm dünyaya bir kez daha göstermiştir.

15 Temmuz, öznesi millet olan demokrasinin kazandığı bir gündür. Bugün, yalnızca Türkiye’nin değil, dünyanın tarihine geçecek Milli İrade günüdür.  Ülkemizin büyük demokrasi yürüyüşüne yönelik 15 Temmuz saldırısında, millet ile iradesi arasındaki köprüye atılan her bomba, sıkılan her kurşun, aslında bunu yapanların karanlık planlarını, gerçek yüzlerini bir bir ortaya çıkarmıştır. Bu şekilde FETÖ’nün gerçek yüzünü aziz milletimiz yakından görmüştür.

Gücünü mazisinden alan, Çanakkale’de, Sakarya’da, Dumlupınar’da, 15 Temmuz’da  bu vatana göz diken düşmanlarına hayatı dar eden, şanlı tarihi nice destanlarla dolu bu milletin kahraman evlatlarının dirilerek bir çınar gibi ayağa kalkışını durduramayacaksınız.

Milletvekili Ödünç; “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde 19 yıldır yeni bir diriliş, kalkınma hamlesi yaparak, vatanın her köşesinde bir şahlanış destanı yazan bu Aziz Vatanın evlatları, bu necip millet yarınları için bundan sonra hiçbir darbeciye, fitneciye, bölücüye, hain odaklara fırsat vermeyecektir. Vatanı savunmak için 15 Temmuz’da olduğu gibi, büyük bir vakarlı duruşu ve cesaretle dimdik ayakta duracaktır.

15 Temmuz günü canını bu aziz vatan, demokrasimiz için feda eden şehitlerimizi rahmetle, yaralanan gazilerimizi minnetle anıyorum, kendilerine Aziz Milletimiz adına şükranlarımı sunuyorum dedi.”

Milletvekili Ödünç, konuşmasının sonunda; “Bu vatanı karıştırmaya çalışanlara, hain darbecilere siz değerli basın mensupları aracılığıyla bir kez daha sesleniyorum. “Türkiye Geçilmez”