DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
18°C
Bursa
18°C
Az Bulutlu
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Açık
23°C
Salı Açık
25°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C

BURSA DEVA: SAHADAYIZ, İNANÇLIYIZ, KAZANACAĞIZ!

<strong>BURSA DEVA: SAHADAYIZ, İNANÇLIYIZ, KAZANACAĞIZ!</strong>
A+
A-

DEVA Partisi Bursa İl Başkanlığı Milletvekili ve 1.tur Cumhurbaşkanlığı seçimleri sonrası, 2.tur Cumhurbaşkanlığı seçimi hazırlıklarına ara vermeksizin devam ediyor.

Seçim sonuçları üzerinde detaylı analizler yapan Halkla İlişkiler başkanı Tayfun Öztürk “Bursa’da tüm sandık sonuçlarını inceledik. Bir önceki seçimlere göre CHP’nin almış olduğu oyların düştüğü mahalleleri tek tek tespit ettik. Teşkilat mensuplarımız ile Balkan, Görükle Mahallerinden başlayarak 13.Cumhurbaşkanımız Kemal Kılıçdaroğlu için oy istemeye başladık. Genel Başkanımız Ali Babacan’ın da dediği gibi “Düşünce değil vazgeçince kaybederiz.” Vazgeçmiyoruz, inanıyoruz ki hep birlikte başaracağız.” dedi.

Kurumsal İletişim ve Tanıtım Başkanı Barış Özer ise; “Milletvekili ve 1.tur Cumhurbaşkanlığı seçimlerini hep birlikte geride bıraktık. Şaibeli birçok olay yaşanmasına rağmen vatandaşlarımızın iradesi Cumhurbaşkanlığı seçiminin 2.tura kalmasından yana oldu. Vatandaşlarımız %50.5 oranında değişimden yana tercihini ortaya koydu. Cumhurbaşkanı Erdoğan ilk defa kaybetmeye bu kadar yakın. Bize düşen görev 8 milyon oy kullanmaya gitmeyen vatandaşımızı sandık için ikna etmek, gençlerimizin kaygılarını gidererek geleceklerine sahip çıkmaya davet etmek olmalı. Önümüzde kazanmanın ve değişimin şuana kadar olduğundan daha mümkün olduğu bir seçim var. Kurucu İl Başkanımız Serkan Özgöz’ün dediği gibi bizim “Çalışmaktan başka bildiğimiz bir yol yok.” Sahadayız, inançlıyız, kazanacağız.” dedi.